Πρώτη καταδίκη για τον θάνατο της 39χρονης σεφ στη Σκιάθο

Εξελίξεις στη υπόθεση της Σόνιας Αρμακόλα - Τι διέταξε το δικαστήριο

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου της 39χρονης σεφ, Σόνιας Αρμακόλα στη Σκιάθο.

Μετά από τρία χρόνια, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή, στον οδηγό της μηχανής στην οποία επέβαινε η Σόνια και έπεσε.

Παράλληλα, διέταξε να διαβιβαστεί η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να διενεργήσει προανάκριση για το αδίκημα της μη ειδοποίησης της πλησιέστερης αστυνομικής αρχής και της εγκατάλειψης στον τόπο του ατυχήματος.

Το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης, αφορά στην έρευνα μετά τη μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση που κατέθεσε η οικογένεια.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΣΟΝΙΑΣ ΑΡΜΑΚΟΛΑ – ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

Η 39χρονη από το Δίστομο είχε πάει στη Σκιάθο για να εργαστεί για σεζόν. Ήταν ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2015. Η Σόνια τελείωσε την εργασία της στο εστιατόριο όπου δούλευε και παρέα με τρία ακόμα άτομα αποφάσισαν να πιούν ποτό σε μπαρ του νησιού.

Στις 4 τα ξημερώματα πήγαν όλοι μαζί για μπάνιο με τα μηχανάκια σε μια παραλία λίγο έξω από την χώρα της Σκιάθου.

Στο ένα μηχανάκι η Σόνια ήταν συνεπιβάτιδα και οδηγός ο ένας άνδρας της παρέας.

Στο άλλο μηχανάκι επέβαιναν άλλα δύο άτομα.

Ο οδηγός της μηχανής υποστήριξε ότι η 39χρονη σηκώθηκε όρθια χωρίς να υπάρχει λόγος, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία της μηχανής και να πέσουν κάτω.

Οι τρεις μάρτυρες της παρέας, αναφέρουν πως η Σόνια σηκώθηκε όρθια με κάποιες εκδορές χωρίς να τους αναφέρει κάποιο χτύπημα ή πόνο στο κεφάλι. Όλοι μαζί συνέχισαν στην παραλία. Λίγη ώρα μετά ενώ ήταν στην παραλία έχασε τις αισθήσεις της και η γυναίκα της παρέας, τη μετέφερε με ταξί στο κέντρο υγείας του νησιού.

Η 39χρονη σεφ έμεινε πέντε ώρες εκεί αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου όπου διαπιστώθηκε πως έφερε αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Δυστυχώς η Σόνια υπέκυψε στα τραύματά της στις 18 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top