Καυγάς μεταξύ μαθητών Γυμνασίου και Δημοτικού – Έβγαλαν μαχαίρια

Έντονη ανησυχία στον Βόλο

Μαχαίρι

Άγριος καυγάς σημειώθηκε μεταξύ μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου στον Βόλο, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους απείλησε τους υπόλοιπους με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μικρό στιλέτο ή μαχαίρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ανησυχητικό αυτό επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή του γηπέδου του Μαγνησιακού την Κυριακή  ή τη Δευτέρα.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των μαθητών που ενεπλάκησαν στον καυγά ήταν και αλλοδαποί, αλβανικής υπηκοότητας που φέρονται να χρησιμοποίησαν τις μπλούζες τους για να καλύψουν τα πρόσωπά τους. 

Πάνω στον καυγά ένας από τους μαθητές έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν οι υπόλοιποι και να τραπούν σε φυγή. 

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, ρώτησαν τα παιδιά που βρίσκονταν στο προαύλιο του ιερού ναού των Αγίων Αναργύρων αν γνώριζαν τους μαθητές που καυγάδισαν, ωστόσο οι μαθητές διαλύθηκαν και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν. 

Πάντως, το περιστατικό αυτό έχει ανησυχήσει πολύ τους γονείς της περιοχής, που ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση, καθώς η παιδική παραβατικότητα φαίνεται να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top