Πολίτες ακινητοποίησαν τον «ANONYMOUS» ληστή

Με αποκριάτικές μάσκες έκαναν ληστείες και δύο κακοποιοί στη Δυτική Αττική

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο νεαρόs που έκανε ληστείες σε υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. και πρατήρια υγρών καυσίμων, φορώντας τη μάσκα των Anonymous. Με αποκριάτικές μάσκες έκαναν ληστείες και δύο κακοποιοί στη Δυτική Αττική.

Μοιραία στάθηκε η 16η ληστεία για το ληστή  με τη μάσκα του V for Vendetta. Τον ακινητοποίησαν πολίτες την ώρα που επιχειρούσε να απομακρυνθεί από πρατήριο υγρών καυσίμων στον Άγιο Δημήτριο μετά από μια ακόμη ληστρική επιδρομή. 

Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με περιοριστικούς όρους 
 

Ο 27χρονος άνδρας έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά. Αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 2018 με περιοριστικούς όρους καθώς είχε εκτίσει το 1/3 της ποινής του. Φορώντας την μάσκα των Ανώνυμους είχε κάνει τρεις ληστείες σε υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. και δέκα σε βενζινάδικα, στον Άγιο Δημήτριο, τον Άλιμο, το Παλαιό Φάληρο και την Ηλιούπολη. 

Ένοπλη ληστεία σε ανθοπωλείο στο Μοσχάτο  

Στο Μοσχάτο αντιμέτωπος με έναν ένοπλο κακοποιό ήρθε ο ιδιοκτήτης ανθοπωλείου. 

Ο ληστής πήρε τις εισπράξεις και το τηλέφωνο και εξαφανίστηκε.


Ληστεύουν μαθητές την ώρα που πηγαίνουν στο σχολείο 

Στο Μοσχάτο κάτοικοι και καταστηματάρχες ζουν με το φόβο των κακοποιών. Στο στόχαστρο βρίσκονται ακόμη και μαθητές την ώρα που πηγαίνο9υν στο σχολείο .


Στα χέρια της αστυνομίας και οι ληστές με τις αποκριάτικες μάσκες στη Δυτική Αττική 

Στα χέρια της Αστυνομίας, όμως έπεσαν και δύο κακοποιοί στη Δυτική Αττική. Και αυτοί έκαναν ληστείες καλύπτοντας τα πρόσωπά τους με αποκριάτικες μάσκες. Η τελευταία ήταν σε κοσμηματοπωλείο στο Μενίδι όπου είχαν μπει με μάσκες ηλικιωμένων. Στις 20 Ιουλίου είχαν κάνει ληστεία σε τράπεζα στο Αττικό Νοσοκομείο.

Αυτά που κάνει εντύπωση είναι ότι οι δύο ομογενείς 24 και 33 χρόνων έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές. Ο πρώτος μάλιστα είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2017 για τη συμμορία των ληστών των χρηματοκιβωτίων. Δέκα μήνες μετά η προσωρινή κράτησή του αντικαταστάθηκε με περιοριστικούς όρους. Και ο δεύτερος έχει απασχολήσει για ληστείες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top