Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η οικογένεια του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη

Η αγανάκτηση της αδερφής του: «Μια εβδομάδα δεν ξέραμε πού ήταν»

Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η οικογένεια του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ενός εκ των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

Οι συγγενείς του νεαρού άνδρα δε θα ξεχάσουν ποτέ εκείνη τη «μαύρη» Δευτέρα που τους στέρησε τον άνθρωπο τους.

Ο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης αγνοείτο μετά τη φονική πυρκαγιά με την οικογένειά του να απευθύνει έκκληση ώστε να βρεθεί. Δυστυχώς περίπου μια εβδομάδα μετά, πληροφορήθηκαν κι εκείνοι ότι ο νεαρός άνδρας ήταν μεταξύ των νεκρών.

Σήμερα, τρεις εβδομάδες μετά, η αδερφή του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, Κατερίνα, μίλησε με συγκλονιστικά λόγια στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί στις 7».

Όπως είπε, «όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για να βρεθούν οι υπεύθυνοι του τραγικού γεγονότος».

«Εγώ γι΄αυτό είχα βγει στα κανάλια μπας και μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Για μια ολόκληρη εβδομάδα δεν είχαμε κάποιο συγκεκριμένο νέο, μια ένδειξη για το πού μπορεί να είναι ο Παναγιώτης. Αυτό είχε τρελάνει εμένα και την οικογένειά μου. Ό,τι κάναμε ήταν με δική μας πρωτοβουλία».

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη

Παναγιώτης Χαμηλοθώρης

«Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ»

«Η ζωή μας άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε τη στεναχώρια μας και από την άλλη είμαστε και αγανακτισμένοι. Η αδερφή μου είναι δικηγόρος και θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει σωστά αυτή η υπόθεση».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τον ύποπτο ο οποίος εξετάζεται από τις Αρχές και φέρεται τη μοιραία ημέρα να προσπάθησε να κάψει ξύλα, η Κατερίνα Χαμηλοθώρη σχολίασε:

«Τι να σχολιάσω πάνω σ’ αυτό. Δεν ξέρω από πού μπορεί να ξεκίνησε η φωτιά. Κάθε καλοκαίρι όποτε έχει αέρα, πάντα φοβόμαστε για τις φωτιές. Τώρα τι σκέφτηκε ο καθένας και έβαλε να κάψει ξύλα και χόρτα με 11 μποφόρ αέρα δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω. Καλύτερα να το αφήσω έτσι».

Τέλος, έστειλε και ένα μήνυμα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται μετά τις πυρκαγιές:

«Κουράγιο, υπομονή και μακάρι να γυρίσουν ζωντανοί οι άνθρωποι που είναι αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top