Παρασκευή και 13 με έκλειψη

Τα σενάρια περί γρουσουζιάς και κακοτυχίας δίνουν και παίρνουν

Παρασκευή και 13 χθές και τα σενάρια περί γρουσουζιάς και κακοτυχίας δίνουν και παίρνουν. Κάποιοι λένε πως δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά δυσάρεστα γεγονότα έχουν γίνει αυτήν την ημέρα η οποία τυχαία φέτος συνέπεσε με μια εντυπωσιακή έκλειψη .
Θεωρείται ως μια μέρα σύγκρουσης μεταξύ καλού και κακού με το ..μαύρο να υπερισχύει. Η Παρασκευή και 13 έχει καταγραφεί ως μια μέρα άσχημων μαντάτων που έχουν στοιχειώσει αρκετές χώρες.

Ήταν Παρασκευή και 13 του 2012  όταν  το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia ναυαγεί στις ακτές της Ιταλίας με 32 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους. Την ίδια ημερομηνία το 1939 μια από τις φονικότερες πυρκαγιές ξεσπά στην Αυστραλία και αφήνει  πίσω της 71 νεκρούς .Παρασκευή  και 13 ,Οκτώβριος του 1972 η  πτήση 571 της πολεμικής αεροπορίας της Ουρουγουάης πέφτει στις Άνδεις σκορπώντας το θάνατο σε 29 άτομα.

Σύμφωνα με βρετανική έρευνα αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων καταγράφεται  κάθε Παρασκευή που ο μήνας έχει 13 
Ένα από τα πιο γνωστά θρίλερ έχει τον τίτλο "Friday 13" ,ενώ και στην πληροφορική υπάρχει ιός "Παρασκευή και 13".Η μέρα αυτή θεωρείται σε πολλές χώρες ως ακατάλληλη για μια γέννηση , έναν γάμο ακόμη και για την έναρξη μιας νέας δουλειάς. Σύμφωνα με μάλιστα με τους επιστήμονες ο τεράστιος διαστημικός βράχος που βλέπετε , ο οποίος είναι όσο ένα μικρό βουνό αναμένεται να συγκρουστεί με τον πλανήτη την Παρασκευή 13 Απριλίου του 2029 και να προκαλέσει έναν από τους μεγαλύτερους σεισμούς που έχουν καταγραφεί ποτέ .Τυχαίο ή μήπως όχι; 

 «Η Εύα έφαγε το μήλο Παρασκευή , ο μυστικός δείπνος έγινε Παρασκευή. Το 13 χαλάει την αρμονία του 12.Θελει μεγάλη προσοχή και να μην κλείνονται συμφωνίες» τονίζει ο μεταφυσικός Γιάννης Μήδας .
Αυτά ήταν το κακό, το καλό είναι η μαγευτική εικόνα που βλέπετε η οποία μας έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία πριν από λίγες ώρες. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές εκλείψεις ή οποία γίνεται κάθε Παρασκευή και 13 και είχε πάνω από 43 χρόνια να συμβεί.

Προάγγελος κακών δεινών ή όχι σίγουρα η Παρασκευή και 13 είναι μια μέρα αλλιώτικη από τις άλλες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top