Ρέθυμνο: Στη φυλακή τα δύο αδέλφια για τη δολοφονία κτηνοτρόφου

Ομολόγησε ο 24χρονος

Στη φυλακή τα δύο αδέλφια για τη δολοφονία κτηνοτρόφου στο Αμάρι

Την προφυλάκιση των δύο αδελφών από το Άνω Μέρος Αμαρίου διέταξε ο ανακριτής Ρεθύμνου, μετά από την ομολογία τους ότι σκότωσαν τον 63χρονο κτηνοτρόφο.

Έξω από τα δικαστήρια από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του θύματος, οι οποίοι μόλις αντίκρισαν τα δύο αδέλφια, 24 και 25 ετών, άρχισαν να τα αποδοκιμάζουν. 

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον 24χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος νεαρού αλλοδαπού που βρισκόταν μαζί του και σε βάρος του 25χρονου αδελφού του για συνέργεια σε ανθρωποκτονία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο 24χρονος ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε ότι προηγήθηκε συμπλοκή με τον 63χρονο κτηνοτρόφο, κατά τη διάρκεια της οποίας ισχυρίστηκε ότι απειλήθηκε η ζωή του και γι’ αυτό πυροβόλησε. 

Ο αδελφός του πάλι αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος κτηνοτρόφος δέχθηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα στο αυτοκίνητό του στο Άνω Μέρος Αμαρίου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση μάλιστα οι σφαίρες τον βρήκαν στο κεφάλι και στον θώρακα. 

Από την άλλη ο 23χρονος συνοδηγός του κτηνοτρόφου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε καλή κατάσταση και σε λίγες μέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top