Αναπαράσταση του θανάτου του Βασίλη Μελενικλή εκεί που βρέθηκε θαμμένος

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Δείτε τι έλεγε η μητέρα του Βασίλη στο Star όταν έμαθε ότι το παιδί της είναι νεκρό

Αναπαράσταση του θανάτου του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος στην αυλή σπιτιού δύο φίλων του, σχεδόν δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του, θα γίνει σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειάς του, αμέσως αφότου βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. 

Όπως είπε ο κ. Διαλυνάς στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η οικογένεια δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς των δύο αδελφών που έθαψαν τον άτυχο 37χρονο στην αυλή του σπιτιού τους, ενώ πρόσθεσε ότι η τοπική κοινωνία είναι εξοργισμένη με τους χειρισμούς της εισαγγελίας σε αρχικό επίπεδο. 

Οι έρευνες και οι ανακρίσεις για τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη, αλλά και για την ταφή του βρίσκονται σε εξέλιξη και θα σχηματιστεί νέα δικογραφία που θα ακολουθήσει τον δρόμο της τακτικής διαδικασίας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Μελενικλής εξαφανίστηκε τη Μεγάλη Τρίτη, 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας, πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη για ένα ραντεβού με γιατρό

Πάνω του είχε 2.000 ευρώ και όπως αποδείχθηκε βρέθηκε θαμμένος στην αυλή του σπιτιού δυο φίλων του στην Αλιστράτη Σερρών, δύο μήνες μετά. 

Οι δύο φίλοι, κατέθεσαν στην αστυνομία ότι οι τρεις τους έκαναν χρήση ναρκωτικών και ο Βασίλης πέθανε. Πάνω στον πανικό τους αποφάσισαν να τον θάψουν στην αυλή του σπιτιού τους και παρά τη μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του δεν πήγαν ποτέ στην αστυνομία να πουν τι είχε συμβεί. 

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς κρίθηκε ότι ο 37χρονος πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top