Προσοχή σκληρή εικόνα: Μπετόβεργα καρφώθηκε στον μηρό 16χρονου στην Κρήτη

Προσπάθησε να πηδήξει από τα κάγκελα και το σίδερο χώθηκε στο πόδι του

Κρήτη: Σίδερο καρφώθηκε στον μηρό 16χρονου

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας 16χρονος από την Κρήτη, ο οποίος στην προσπάθειά του να πηδήξει τα κάγκελα του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 25/04/2018. Ο ανήλικος κατά το επικίνδυνο άλμα του, «σφήνωσε» στα κάγκελα ενώ του καρφώθηκε ένα σίδερο στο μηρό.

Οι Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκε να κόψουν με πριόνια τα κάγκελα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 16χρονο.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου) όπου ήταν σε ετοιμότητα ομάδα γιατρών ώστε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθεί το σίδερο από τον μηρό του.

Η εικόνα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Κρήτη TV, είναι σοκαριστική και αποκαλυπτική.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, η περίπτωση του 16χρονου ήταν πολύ σοβαρή. Ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν όχι μόνο να του αφαιρέσουν το σίδερο αλλά και να βεβαιωθούν πως δεν είχαν πειραχτεί  τα υπόλοιπα όργανα του, οι αρτηρίες και τα αγγεία του.

«Στάθηκε εξαιρετικά τυχερός ο ανήλικος .Το ξένο σώμα που είχε καρφωθεί στον μηρό του, αφαιρέθηκε ενώ αξίζει να τονιστεί και το γεγονός ότι όπως διαπίστωσαν και οι χειρουργοί , δεν είχαν πειραχτεί ούτε αρτηρίες, ούτε αγγεία. Μιλάμε πραγματικά για μια εξαιρετική περίπτωση με το νεαρό αγόρι να αποδεικνύεται τυχερός μέσα στην ατυχία του», ανέφερε στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του νοσοκομείου κ. Φανιουργιάκης.

Το παιδί νοσηλεύεται πλέον στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top