Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών: Ο Λαφαζάνης ανέβηκε με σκάλα σε κλούβα των ΜΑΤ (Εικόνες)

Επειδή οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει την είσοδο στο συμβολαιογραφικό γραφείο

Πάνω σε κλούβα των ΜΑΤ ανέβηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη, τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Πανεπιστημίου 52 στην Αθήνα.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» (ΛΑΕ), όταν διαπίστωσε πως η είσοδος είχε αποκλειστεί, επιχείρησε να  μπει στην πολυκατοικία από την πίσω πλευρά, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να ανέβει πάνω στην κλούβα χρησιμοποιώντας μία σκάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πανεπιστημίου για πλειστηριασμό ακινήτου

Στην κινητοποίηση, εκτός από τη ΛΑΕ συμμετείχε και το κίνημα «Δεν Πληρώνω», με τους διαμαρτυρόμενους να αιφνιδιάζονται από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. που περιελάμβανε την τοποθέτηση κλούβας εντός της στοάς.

Να αναφέρουμε τέλος, πως σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους  οι συμβολαιογράφοι που προχωρούν τις διαδικασίες αυτές θα λογοδοτήσουν, ενώ τονίζουν πως αυτή την φορά θα πλειστηριάσουν ισόγειο κατάστημα 162,5 τετραγωνικών στη Λάρισα με τιμή πρώτης προσφοράς 85.000 ευρώ για υποθήκη αξίας 138.000 ευρώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top