Aποκλειστικό Star: Επίθεση ξανά στην οικογένεια με το παιδί που παραλίγο να χάσει το μάτι του από σφαίρα

«Έστρεψαν το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού μου»

Απίστευτο και όμως  αληθινό. Στο Ζεφύρι όπου πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια η οποία δέχθηκε πυροβολισμούς από καραμπίνα στο  σπίτι της  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα τρίχρονο αγοράκι έπεσε και πάλι θύμα ένοπλης επίθεσης. Άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι της  με όπλα, απείλησαν τον οκτάχρονο γιο της μητέρας, η οποία δέχθηκε και μια σφαίρα στο χέρι της όταν πάλεψε μαζί τους. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Είδε με τα μάτια της έναν άνδρα να κολλάει το πιστόλι στο κεφάλι του οκτάχρονου γιού της  και να απειλεί να τον σκοτώσει. Πάλεψε για να σώσει το παιδί της. Έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα του σαλονιού τραυματισμένη στο χέρι από μια σφαίρα.

 «Έστρεψαν το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού μου»

 

Η Ευγενία Μπέκου ήταν το πρόσωπο που πριν από λίγες ημέρες για μια παρατήρηση που έκανε ο άντρας της σε έναν οδηγό αυτοκινήτου, είδε την πόρτα και τον τοίχο του σπιτιού της  να γεμίζει με τρύπες από τα σκάγια  καραμπίνας. Αποτέλεσμα ο τρίχρονος γιός της ο Ταξιάρχης δέχθηκε θραύσματα στο μάτι του και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο παίδων.

Οι απειλές όπως υποστηρίζει από το πρόσωπο που πυροβόλησε την πρώτη φορά δεν σταμάτησαν προκειμένου να αποσύρει την μήνυση που έκανε. Χθες το βράδυ άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και πυροβόλησαν δυο φορές.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο δεξί της χέρι.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι. Φωτογράφισαν τον ένα κάλυκα που βρήκαν τον συνέλεξαν και εντόπισαν τις τρύπες από τις σφαίρες οι οποίες πέρασαν μέσα από τον γύψινο τοίχο και κατέληξαν στην κρεβατοκάμαρα.

Η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς τις σκηνές που έζησε, οι οποίοι αναζητούν τους δράστες.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top