Σπαραγμός για τη μητέρα, τη γιαγιά και την εγγονή που σκότωσε ο αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους

Συγκλονίζουν τα μηνύματα στο Facebook για τον άδικο θάνατό τους

Άγιοι Ανάργυροι: Σπαραγμός στο Facebook για το φονικό

Μουδιασμένοι και σε κατάσταση σοκ βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και ασθενείς της 49χρονης γιατρού που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους από τον σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης: Σκότωσε το αγγελούδι του και αυτοκτόνησε μιάμιση ώρα μετά – Σκηνικό τρόμου στο διαμέρισμα των Αγίων Αναργύρων

Βαρύ είναι το πένθος στο χωριό Μονή της Νάξου, από όπου κατάγονταν οι δυο γυναίκες και το κοριτσάκι που σκότωσε ο 47χρονος αρχιφύλακας και κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε.

Σπαρακτικά είναι επίσης τα μηνύματα συγγενών και φίλων στο Facebook που αποχαιρετούν μάνα, γιαγιά και κόρη που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

«Πέρα από την αλήθεια που βλέπεις, πέρα από την αλήθεια που ακούς, που διαβάζεις που αισθάνεσαι πέρα από την αλήθεια του θύτη και του θύματος υπάρχει και μια άλλη αλήθεια, όταν ο άνθρωπος ξεπερνάει τα όρια του και ο χρόνος χάνει τη σημασία του, όταν η στιγμή γίνετε μια ολόκληρη ζωή μια λεπτή κόκκινη γραμμή και όλα ενώνονται και το τέλος συναντάει την αρχή αυτός είναι ο κόκκινος κύκλος... από την ομώνυμη σειρά.....καλό ταξίδι θεία Βάσω καλό ταξίδι Ελενίτσα καλό ταξίδι αγγελούδι μου Μυρτώ......», έγραψε η Β.Κ. συγγενής των θυμάτων.

Στο ίδιο κλίμα και η ανάρτηση μιας ακόμα συγγενούς της γιατρού, η οποία έγραψε:

«Καλό ταξίδι Βάσω, Ελένη, Μυρτώ! Ας είναι αναπαυμένες οι ψυχές σας στη γειτονιά των αγγέλων κοντά στους αγαπημένους σας! Ενωμένοι κι απαλλαγμένοι απ’ τις δοκιμασίες και τους πόνους ελεύθερες στην αγκαλιά του Χριστού»!

«Ανείπωτη η τραγωδία. Βαθύτατα συγκλονισμένη, απίστευτα σοκαρισμένη και απεριόριστα λυπημένη θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια για τον αναπάντεχο και τόσο τραγικό χαμό αγαπημένων προσώπων. Καλό σου ταξίδι Βάσω. Καλό ταξίδι Ελένη σε εσένα και στον ξανθό άγγελό σου. Θα μας λείψετε. Καλό Παράδεισο», έγραψε μία ακόμα φίλη της άτυχης γυναίκας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top