Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 22χρονου φοιτητή που σκοτώθηκε στην Κάλυμνο!

Στις 15:30 στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας - Νέα ενημέρωση 15/12/17 17:13

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον Νίκο Χατζηπαύλου στις 15:30 το μεσημέρι της Πέμπτης στο Γ’ νεκροταφείο Αθηνών.

Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα και τα μικρότερα αδέλφια του, που δε μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Στο νεκροταφείο πήγαν συμφοιτητές του αλλά και άνθρωποι που συγκλονίστηκαν από το τόσο τραγικό τέλος του.

Να σημειωθεί ότι η σορός του αδικοχαμένου φοιτητή βρέθηκε μετά από 6 ημέρες αναζητήσεων στην Κάλυμνο. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε πρώτος το πτώμα, είπε πως πρόκειται για δυστύχημα και πως ο Νίκος έπεσε από τον βράχο και ξεψύχησε 2 ημέρες μετά, αβοήθητος και σοβαρά τραυματισμένος.

Η οικογένειά του ωστόσο, δε σταμάτησε ούτε στιγμή να λέει ότι ο Νίκος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ποτέ δεν δέχθηκε τα αποτελέσματα της πρώτης ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στον νεαρό.

Έτσι η οικογένεια περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της δεύτερης ιατροδικαστικής, που αναμένεται να βγουν τις επόμενες ημέρες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top