Μετά το συναγερμό οι κάμερες παρακολούθησης στα σπίτια - Ποιο είναι το κόστος τους

Ο καθένας πλέον μπορεί να τις εγκαταστήσει χωρίς τεχνικό

Για να προστατέψουν τις περιουσίες τους, ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας εγκαθιστούν στα σπίτια ή τα καταστήματα τους κάμερες παρακολούθησης.  Έτσι βλέπουν από το κινητό τι συμβαίνει στο χώρο τους ανά πάσα στιγμή.

Όπως θα δείτε στο video, πριν ένα χρόνο ο Σταύρος Βασιλειάδης, είδε live από το κινητό του να προσπαθούν να διαρρήξουν το κατάστημα του. Έντρομος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και πρόλαβε τα χειρότερα.

«Αποφάσισα να βάλω μια ρομποτική κάμερα, η οποία μας επιτρέπει την εποπτεία του χώρου από οποιοδήποτε μέρος κι αν βρισκόμαστε μέσω της οθόνης του κινητού. Αυτή τη στιγμή σε πραγματικό καταγράφονται όπως όλες οι κινήσεις, τα πάντα, ό,τι ακριβώς συμβαίνει» δήλωσε στην κάμερα του Star.

Με το φόβο πως κάτι ανάλογο θα μπορούσε να συμβεί και στο σπίτι του εγκατέστησε και εκεί κάμερες παρακολούθησης.

Ο καθένας πλέον μπορεί να την εγκαταστήσει χωρίς τεχνικό. Έχουν ειδικούς αισθητήρες και μόλις καταγράψουν κίνηση σε ειδοποιούν ενημερώνοντάς σε ότι κάτι γίνεται.

Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει μια κάμερα παρακολούθησης θα πρέπει να γνωρίζει πως το κόστος ξεκινά αρκετά χαμηλά, από τα 30 ευρώ και  φτάνει έως τα 150.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top