Aποκάλυψη Star: Η σχέση του Κουφοντίνα με τον «Ρουβίκωνα» και τους «Πυρήνες»

Θύελλα προκάλεσε η υποδοχή του γιου Βούτση στον εκτελεστή της «17Ν»

Το Star αποκαλύπτει τη σχέση του δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα με τον «Ρουβίκωνα» και τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Μέλη και από τις δυο οργανώσεις δεν άφησαν ούτε στιγμή μόνο του τον «Λουκά» της 17Ν. Είχαν γίνει η σκιά του από τα πρώτα λεπτά της 48ωρης ελευθερίας του.

Ο άνθρωπος που θα δείτε στο video να φοράει τζόκεϋ και δερμάτινο μπουφάν και να συντονίζει τους αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του Κουφοντίνα στον Βαρνάβα, είναι ο αναρχικός Γιώργος Καλαϊτζίδης, ο οποίος θεωρείται ο αρχηγός του Ρουβίκωνα.

Μάλιστα με ανάρτηση του ο Ρουβίκωνας χαρακτήρισε ως «ανάσα λευτεριάς» τη 48ωρη άδεια που δόθηκε στον Λουκά της 17Ν και ανέφερε ότι «η άδεια -ενώ τη δικαιούταν- άργησε χρόνια», δίνοντας την εξήγηση ότι αυτό συνέβη επειδή «ο Κουφοντίνας δεν έδινε -δεν έδωσε- τη "δήλωση μετανοίας" που του ζητούσε το Καθεστώς».

Την ίδια επιχειρηματολογία και φρασεολογία με τον Ρουβίκωνα είχαν χρησιμοποιήσει και οι αντιεξουσιαστές που είχαν κάνει παρέμβαση έξω από το σπίτι της πρώην εισαγγελέως των Φυλακών Κορυδαλλού Σταματίνας Περιμένη, η οποία προέβαλε βέτο και μάλιστα δύο φορές για την άδεια του Κουφοντίνα.

Πολλές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η παρουσία στην υποδοχή Κουφοντίνα κατά την έξοδό του από τη φυλακή του γιου του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, καθώς και ενός νεαρού, ο οποίος είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη μαζί με μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Να σημειώσουμε πάντως, ότι από τον περασμένο Μάρτιο που είχε πραγματοποιηθεί ένοπλη πορεία μέσα στα Εξάρχεια, με κουκουλοφόρους να κρατούν στα χέρια τους περίστροφα, πιστόλια ανατολικού και δυτικού τύπου ακόμα και ένα ημιαυτόματο τύπου Scorpion οι τοίχοι των Εξαρχείων είναι γεμάτοι από συνθήματα υπέρ του ένοπλου αγώνα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top