«Η δασκάλα κλείδωσε από αμέλεια» λέει ο πατέρας του 7χρονου που βούτηξε από όροφο στο κενό, στο12ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας

Ο μικρός Κωνσταντίνος είχε Άγιο – Γλίτωσε με ένα κάταγμα

Από θαύμα γλίτωσε ένα αγοράκι 7 ετών, το οποίο όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, έκανε «βουτιά» από τον πρώτο όροφο του σχολείου του στη Γλυφάδα, όταν συνειδητοποίησε ότι η δασκάλα το είχε κλειδώσει κατά λάθος μέσα στην τάξη μετά το σχόλασμα.

Όλα έγιναν στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης. Όταν το κουδούνι του 12ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας χτύπησε, όλα τα παιδιά βγήκαν απο τις τάξεις αλλά η μητερα του Κωνσταντίνου δεν τον έβλεπε πουθενά. Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και όλοι είδαν τον μικρό πεσμένο στην αυλή του σχολείου.

Όλοι πάγωσαν βλέποντας τον μικρό να κρατά το πόδι του και να φωνάζει. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο ενώ οι γονείς του τα είχαν κυριολεκτικά χαμένα.

Ο μικρός Κωνσταντίνος που είχε Άγιο, τραυματίστηκε ελαφρά στη φτέρνα του και αύριο Παρασκευή, θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του 7χρονου, Αριστοτέλης Ακριβειάδης, «η δασκάλα από αμέλεια της, κλείδωσε την αίθουσα στο σχόλασμα, χωρίς να έχει ελέγξει οπτικά, αν υπάρχει κάποιο παιδί μέσα», και πρόσθεσε πως ο μικρός «είχε σκύψει και μάζευε τα πράγματά του. Απ΄ότι μου είπε, η δασκάλα ρώτησε αν υπάρχει κανείς μέσα. Απλά ρώτησε δεν έλεγξε οπτικά».

Η διευθύντρια του σχολείου, δήλωσε πως «είμαι σοκαρισμένη. Θα ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για το πώς έγινε αυτό το ατύχημα. Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά και γλίτωσε τα χειρότερα. Όλα τα παιδιά εδώ τα βλέπω σαν παιδιά μου».

Δάσκαλοι και γονείς έδωσαν καταθέσεις στην αστυνομία που ενημερώθηκε αρκετά αργότερα για το περιστατικό. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για τυχόν άσκηση ποινικών διώξεων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top