Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στην Κρήτη!

Οι νεκροί από την αρχή του χρόνου ξεπερνούν τους 35

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα στην Κρήτη. Οι νεκροί από την αρχή του χρόνου ξεπερνούν τους 35. Μετά τις τουρίστριες που έπεσαν με γουρούνα σε ξύλινη κολώνα στην Ελούντα, Σουηδός ποδοσφαιριστής και η φίλη του κατρακύλησαν από λόφο στο Ηράκλειο. Στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνης πέντε άτομα τραυματίστηκαν, ενώ στα Χανιά πριν από μερικές ημέρες τραυματίστηκε σε τροχαίο η ηθοποιός Λυδία Σγουράκη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Μπράιαν Μάσα και η σύντροφός του Έλσα καταγράφουν τις μετακινήσεις τους με γουρούνα και δηλώνουν ενθουσιασμένοι όταν φτάνουν σε water park στο νομό Ηρακλείου.

Η επιστροφή, όμως, δεν ήταν το ίδιο ευχάριστη. Η γουρούνα που οδηγούσε η φίλη του βγήκε από το δρόμο και κατρακύλησαν στην πλαγιά ενός λόφου, όταν η κοπέλα πανικοβλήθηκε βλέποντας ένα αυτοκίνητο να ανεβαίνει από την αντίθετη κατεύθυνση. Και οι δύο κατέληξαν στο νοσοκομείο, η κοπέλα με σπασμένο πόδι και ο Σουηδός επιθετικός με θλαστικά τραύματα στο χέρι.

Την Τρίτη, στην Ελούντα, δύο 22χρονες τουρίστριες από την Αυστρία που επέβαιναν σε γουρούνα βγήκαν από το δρόμο και καρφώθηκαν σε ξύλινη κολώνα. Οι κοπέλες πετάχτηκαν από τη μοτοσικλέτα και ο στύλος έπεσε. Ο Βόσνιος φίλος τους που τις ακολουθούσε, όταν προσπάθησε να σταματήσει για να τις βοηθήσει έχασε τον έλεγχο της γουρούνας που οδηγούσε και βρέθηκε και αυτός στο έδαφος. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Οι τουρίστριες πήγαν στο νοσοκομείο με μερικές αμυχές.

Το πρωί της Τετάρτης, στην εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου, στη Γεωργιούπολη, λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο τουρίστες, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα από το λεωφορείο και οι δύο επιβάτες του τζιπ, τους οποίους χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν πυροσβέστες.

Σε τροχαίο ατύχημα στα Χανιά τραυματίστηκε και η ηθοποιός Λυδία Σγουράκη, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο πατέρας της συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top