Συγκλονιστική μαρτυρία της 14χρονης που εξέδιδε ο πατέρας της στην Κάλυμνο: Τη βίαζε κατ' εξακολούθηση ένας 67χρονος!

Ο φερόμενος ως βιαστής και ο πατέρας της κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι

Συγκλονιστική μαρτυρία της 14χρονης που εξέδιδε ο πατέρας

Έναν καθημερινό εφιάλτη ζούσε εδώ και τρία χρόνια μια 14χρονη από την Κάλυμνο, καθώς την εξέδιδε ο ίδιος της ο πατέρας για το ποσό των… 5 ευρώ, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την «ταρίφα» των 5 ευρώ, ο πατέρας χρέωνε –κατά περίπτωση- και το ποσό των 20 ευρώ.

Η 14χρονη εκδιδόταν από τον πατέρα της κατά κύριο λόγο σε ηλικιωμένους, με αρκετούς εξ΄αυτών να έχουν και οικογένειες.

To κορίτσι, μην αντέχοντας άλλο, κατήγγειλε τον 41χρονο πατέρα της σε δυο θείες της, ενώ ενημερώθηκε με τη σειρά της και η αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε και τον μετέφερε στην Κω, μαζί με έναν 67χρονο, φερόμενο ως βιαστή της 14χρονης.

Μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια της Κω και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, οι δυο άντρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Οι κατηγορίες που τους ασκήθηκαν αφορούν βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.
 
Κατά την απολογία τους, οι δυο άντρες υποστήριξαν ότι η 14χρονη λέει ψέματα.

Το κορίτσι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο 67χρονος την πήρε από το σπίτι της που βρισκόταν μόνη, την οδήγησε σε χωράφι, όπου τη βίασε και της έδωσε 5 ευρώ. Επιστρέφοντας σπίτι, ο πατέρας της της είπε να το ξεχάσει κι ότι θα το τακτοποιούσε εκείνος το θέμα. Όμως, ο 67χρονος συνέχισε να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα, αφήνοντάς της κάθε φορά 5 ή 10 ευρώ, για να τα δίνει στον πατέρα της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top