«Κυβερνοπόλεμος» Ελλήνων και Τούρκων χάκερς δίχως τέλος: Τι λέει στο Star, Έλληνας μέλος των «Anonymous Greece»

Tα διαδικτυακά «λιοντάρια» του Ερντογάν τους απειλούν αλλά εκείνοι δεν κάνουν πίσω

Μετά το επεισόδιο με το τουρκικό φορτηγό ανοιχτά της Ρόδου, Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν σε ελληνικές ιστοσελίδες για αντίποινα. Οι Έλληνες Anonymous,  απάντησαν όμως αμέσως στους Τούρκους.

Την πρώτη κυβερνοεπίθεση την έκαναν στη σελίδα της  ελληνικής ακτοφυλακής οι Τούρκοι χακερς το βράδυ της Δευτέρας. Οι Ασλάν Νεφερλέρ Τιμ όπως είναι το όνομα τους,  έγραψαν μάλιστα στη σελίδα τους στο Facebook ότι "η Ελλάδα θα επιστρέψει στην κόλαση απόψε". Στους Έλληνες «Αnonymous» σήμανε συναγερμός.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star, ο Γ.Χ, Έλληνας μέλος των Anonymous Greece, δήλωσε:

«Ναι είναι επίδειξη δύναμης. Όποιος σταματήσει πρώτος. Εμείς δεν σταματάμε αν δεν σταματήσουν. Οι Τούρκοι μας έχουν πολλές φορές προκαλέσει. Το περιμέναμε, αλλά δεν αντιδράμε όπως αυτοί».

Οι Έλληνες χάκερς των Anonymous, επιτέθηκαν αμέσως στην ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας και έβαλαν πολύ χιούμορ και φαντασία. Παρομοίασαν τον Ερντογαν με το γκολουμ από τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών». Οι Τούρκοι δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας αυτή την εικόνα και στον κυβερνοπολεμο έριξαν την σκληρή τους ομάδα χακερς την Τουρκ Χακ Τιμ.

«Είναι καλύτερη από την άλλη ομάδα γιατί είναι και πιο παλιά. Δεν κάνουν κάτι τρελό, απλά ρίχνουν κάποια site. Έχουμε στο πλευρό μας και άλλα μέλη των Anonymous από όλο τον κόσμο», εξήγησε στο Star ο Γ.Χ, Έλληνας μέλος των Anonymous Greece.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δεκάδες χακαρίσματα σε τουρκικές και ελληνικές ιστοσελίδες σε έναν κυβερνοπολεμο που δείχνει να μην έχει τέλος.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top