Σήμερα η νεκροψία στον 23χρονο φοιτητή που βρέθηκε κρεμασμένος στο ΤΕΙ Μεσολογγίου

Πού τηλεφώνησε πριν το τέλος-Συγκλονισμένοι οι γονείς, οι καθηγητές και οι συμφοιτητές του

Σήμερα η νεκροψία στον 23χρονο που απαγχονίστηκε

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς, οι καθηγητές και οι συμφοιτητές του νεαρού φοιτητή ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος με σχοινί στην κουπαστή της σκάλας του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Το άψυχο κορμί του, εντόπισε νωρίς το πρωί σοκαρισμένη η καθαρίστρια.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο 23χρονος από τη Γλυφάδα, σπούδαζε στο τμήμα Λογιστικής, και ήταν στο δέκατο εξάμηνο, λίγο πριν πάρει το πτυχίο του.  Στην εξεταστική του Ιουνίου, o 23χρονος δεν συμμετείχε σε κάποιο μάθημα. Από τα 39 μαθήματα του έμεναν 13.

Αν και όλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο 23χρονος αφαίρεσε την ζωή του, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να αποκλείσουν όλα τα ενδεχόμενα.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν αμέσως στο σημείο της τραγωδίας δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο όλες οι κλήσεις είχαν σβηστεί, εκτός από μια... στη γραμματεία της σχολής του. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και το σπίτι του, όμως ούτε εκεί βρήκαν κάποιο σημείωμα. 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει και η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει σήμερα στον νεαρό φοιτητή.

Αυτό που προκαλεί πολλά ερωτήματα, είναι το γεγονός ότι ο 23χρονος  βρέθηκε νεκρός μέσα στη σχολή, καθώς, σύμφωνα με τον πρόεδρο του τμήματος, υπάρχει φύλακας που κλειδώνει το βράδυ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top