"Δεν χωρίζαμε ποτέ και τώρα χωρίσαμε για πάντα"-Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου Αντώνη Καρούτα

"Καταστραφήκαμε" λέει η αδερφή του

Ισόβια φυλάκιση επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών στον 56χρονο που, τον Ιούλιο του 2016, πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 20χρονο Αντώνη Καρούτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 20χρονος Αντώνης, παρέα με έναν 23χρονο φίλο του, πήγαν στο σπίτι ενός 27χρονου, στις 19 Ιουλίου. Εκείνος, μαζί με έναν άντρα ακόμα, ήταν στην αυλή του σπιτιού του. Οι 4 άντρες διαπληκτίστηκαν, εξαιτίας προσωπικών τους διαφορών, για τα μάτια μιας κοπέλας.

Όταν ο 56χρονος πατέρας του 27χρονου αντιλήφθηκε τον καβγά, ζήτησε από τους νεαρούς να φύγουν από την αυλή του σπιτιού του. Έπειτα, πήρε μια καραμπίνα από το σπίτι του και πυροβόλησε τον Αντώνη στον θώρακα. Εκείνος, υπέκυψε στα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του νιώθουν δικαιωμένοι από την απόφαση αυτή του δικαστηρίου. «Ο Αντώνης κι εγώ ήμαστε ομφάλιος λώρος, δεν χωρίσαμε ποτέ» εξηγεί η μητέρα του στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Αυτή τη φορά, χωρίσαμε για πάντα».

«Ήταν το παιδί που μου έδινε ζωή, ψυχή, ήταν γεμάτος όνειρα! Έτρεχε από το πρωί ως το βράδυ σε αγροτικές δουλειές, για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα προσωπικά του έξοδα, να συντηρήσει την οικογένειά του, τη μάνα του. Αυτός συντηρούσε το σπίτι».

Από την οικογένεια, δεν έχει ζητήσει κανένας συγγνώμη, όπως αναφέρει ο πατέρας του. «Ήταν ήσυχο παιδί. Μέχρι ψάλτης ήταν στην ενορία! Πήγε να αποτρέψει έναν καβγά και βγήκε ο άλλος και τον σκότωσε! Πολύ άδικο. Σαν το σκυλί στ’ αμπέλι».

«Ο Αντώνης μου έφυγε άδικα, από έναν άνθρωπο που του αφαίρεσε τη ζωή χωρίς λόγο, χωρίς αιτία» λέει η μητέρα του. «Χωρίς αφορμή. Χωρίς να τον πειράξει, χωρίς να τον ενοχλήσει».

«Δεν υπάρχει προφανής λόγος για το τι συμβαίνει» επιβεβαιώνει και η αδερφή του. «Δεν υπάρχει αιτία, δεν έκανε κάτι. Πήγε απλά τον φίλο του εκεί, για να μιλήσει με τον άλλον, ο οποίος τους κάλεσε».

«Ήταν 20 χρονών και είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Ήθελε να ζήσει» προσθέτει. «Ακόμα και τώρα δεν το πιστεύω. Πάω και τον ψάχνω. Αυτή η αδικία δεν έχει ποινή που θα μπορούσε να είναι άξια του τι έκανε. Χωρίς λόγο, ένα παιδί 20 χρονών. Ποια είναι η τιμωρία; Καταστραφήκαμε εμείς. Το κακό είναι τεράστιο. Είμαστε οι σκιές του εαυτού μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top