ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ για τη δολοφονία της καλλονής Φαίης στη Ν.Μάκρη-Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστής στη δίκη

Το ερωτικό τρίγωνο που συγκλόνισε την Ελλάδα - Πρ. ανάρτηση: 15.01

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο συνεχίζεται η δίκη για την άγρια δολοφονία της Φαίης από τη Νέα Μάκρη, μια υπόθεση που τον Απρίλιο του 2013 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Με τον 29χρονο (σήμερα) κατηγορούμενο να βρίσκεται στη φυλακή καθώς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, και την 36χρονη (σήμερα) αδερφή της Φαίης να έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών με αναστολή, το δικαστήριο προσπαθεί να ρίξει φως σε μια συγκλονιστική υπόθεση ερωτικού τριγώνου μεταξύ των δυο αδελφών και του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα η μια από τις δυο να καταλήξει στο χώμα.

Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΠΛΑΧΑ AΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΦΑΙΗ ΔΕΞΙΑ

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατά την διάρκεια της δίκης, εξετάστηκε η ιατροδικαστής που εξέτασε την Φαίη όταν ήταν σε καταστολή στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια διενήργησε και τη νεκροψία-νεκροτομή. Η ιατροδικαστής κα Σπηλιωπούλου, είπε ότι όταν επισκέφτηκε την 23χρονη κοπέλα στην ιδιωτική κλινική που μεταφέρθηκε με πρωτοβουλία του πατέρα της και δυο κοριτσιών που ήταν πολύ κοντά της, διαπίστωσε πως ήταν σε βαθιά καταστολή. Δεν είχε καμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

Διαπίστωσε κακώσεις σε όλο της το σώμα, οι οποίες ήταν μικρού μεγέθους. Οι σημαντικότερες εκχυμώσεις ήταν στο κεφάλι. Είχε μια εκχύμωση στο αριστερό μάτι, μια στο μέτωπο και μια στην εσωτερική πλευρά των χειλιών της. Αυτά διαπίστωσε η ιατροδικαστής ενώ η Φαίη ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ

Η ιατροδικαστής, διαπίστωσε μια κάκωση στο πάνω μέρος του κεφαλιού η οποία όπως είπε προκλήθηκε από πλήξη και όχι από πτώση ή πρόσκρουση στο έδαφος, και μάλιστα από πλήξη από κάποιο όργανο και όχι με το χέρι. Ήταν τόση η σφοδρότητα και αγριότητα αυτής της πλήξης, που δεν θα μπορούσε να έχει γίνει με το χέρι ή με μια γροθιά.

ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Παράλληλα, αυτό που ερευνάται και το οποίο έχει θέσει ως ζήτημα διερεύνησης και η υπεράσπιση του κατηγορουμένου, είναι τι συνέβη το κρίσιμο 48ωρο που η Φαίη βρέθηκε στον Ερυθρό και ενώ η κατάσταση της ήταν τόσο βαριά με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει άμεσα η εισαγωγή της σε ΜΕΘ, δεν υπήρχε κρεβάτι, με αποτέλεσμα να μείνει σε κρεβάτι για δυο 24ωρα. Για τον λόγο αυτό, θα καταθέσουν αρκετοί ιατροδικαστές που έχουν διοριστεί ως τεχνικοί σύμβουλοι.

ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΕΣ: ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΦΑΙΗ

Να σημειώσουμε, ότι στη δίκη δίνει συνεχώς «το παρών» ο πατέρας της άτυχης Φαίης, ο οποίος αναζητά την δικαίωση για το παιδί του, παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις.

Η άλλη του η κόρη, η Μαριαλένα με την οποία όπως ο ίδιος έχει δηλώσει δεν θέλει να έχει καμία σχέση, έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών με αναστολή, εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της και δεν έχει έρθει σε καμία από τις συνεδριάσεις του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Η μητέρα της οικογένειας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και λίγο καιρό μετά την δολοφονία της Φαίης «έφυγε» και εκείνη από τη ζωή.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

Ο 25χρονος και η 32χρονη αδερφή της Φαίης, γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2012 σε νυχτερινό κέντρο. Λίγο αργότερα ξεκίνησε η ερωτική σχέση τους, επειδή όμως η 32χρονη ήταν παντρεμένη, η σχέση αυτή δεν κοινοποιήθηκε σε κανέναν. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2012 ο 25χρονος γνωρίστηκε με την Φαίη μέσω της αδερφής της, και έτσι ξεκίνησε και η δική τους ερωτική σχέση, που έγινε γνωστή σε όλους.

Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΠΛΑΧΑ 

Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2013, η 32χρονη χώρισε με τον σύζυγό της και ζήτησε από την Φαίη να συγκατοικήσουν για παρέα και για συντροφιά. Αμέσως η Φαίη αντιλήφθηκε ότι οι δυο τους δεν ήταν απλώς φίλοι. Και οι δυο της παραδέχτηκαν ότι είχαν ερωτική σχέση. Η Φαίη και ο 25χρονος χώρισαν για λίγο αλλά στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν, με την υπόσχεση ο κατηγορούμενος να διακόψει οποιαδήποτε σχέση με την αδερφή της.

Η επανασύνδεση τους, είχε ως αποτέλεσμα να διαρραγούν οι σχέσεις των 2 αδερφών και να διακοπεί η συγκατοίκηση τους. Έκτοτε η 32χρονη επιδόθηκε σε μια αδιάκοπη ερωτική πολιορκία του 25χρονου, τηλεφωνώντας του συνεχώς και βάζοντας του λόγια για την αδερφή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top