«Όταν την είδα, κόπηκαν τα πόδια μου. Τα είχε χαμένα! Κλαίγαμε» - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η αδελφή της μητέρας από το Μενίδι που είχε εξαφανιστεί

Το θρίλερ τελείωσε, τα δύσκολα όμως τώρα ξεκινούν για την οικογένεια της Ι.Χατζημανωλάκη

Μπορεί το θρίλερ της Ιωάννας Χατζημανωλάκη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 25 Απριλίου 2017 από το σπίτι που έμενε με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά τους, να έληξε, ωστόσο ο Γολγοθάς για την οικογένεια της συνεχίζεται, καθώς η 28χρονη μητέρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά.

Όπως μεταδώσαμε την Δευτέρα στο star.gr, η 28χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη, η οποία περιφερόταν για 20 μέρες στο βουνό χωρίς τροφή και καθαρό νερό, επέστρεψε την περασμένη Κυριακή στο σπίτι της μεγαλύτερης αδελφής της, η οποία μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις συγκινητικές στιγμές που έζησαν.

«Το ένστικτο και η πίστη μου στο θεό με έκαναν να πιστεύω ότι η αδελφή μου θα επιστρέψει…Όταν άνοιξα την πόρτα, μου κόπηκαν τα πόδια! Ξαφνιάστηκα… Μας ζήταγε συγγνώμη. Τα είχε χαμένα, δεν ήξερε ότι λείπει τόσες μέρες. Περάσαμε την περισσότερη ώρα αγκαλιασμένες, κλαίγοντας. Την έχω μεγαλώσει εγώ, είναι η μικρότερη αδελφή μας, με έχει κατά κάποιο τρόπο σαν μάνα της και εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής που ήταν η γιορτή της μητέρας», είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως γιατροί βλέπουν συνεχώς την αδελφή της.

«Την έχουμε στο σπίτι, την βλέπουν γιατροί. Ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά. Είναι αρκετά ταλαιπωρημένη και καταβεβλημένη, έχασε κι άλλα κιλά» συνέχισε η ίδια και πρόσθεσε «το έχουμε συζητήσει με τα παιδιά της, τα στηρίζουν ψυχολόγοι και  τους έχουμε πει ότι η μαμά τους είναι στο νοσοκομείο».

«Εύχομαι να μην πάθει ούτε εχθρός μου αυτό που έπαθε η αδελφή μου… Από δω και πέρα ξεκινούν τα δύσκολα. Είναι πολλά τα μέτωπα που έχουμε», είπε η ίδια σε άλλο σημείο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top