Athens Street Food Festival: Το star.gr στο μεγαλύτερο «πάρτι» γεύσεων-Στο απόλυτο talk of the town!

Σας ταξιδεύουμε στις «Λιχουδιές των δρόμων» -Πρώτη ανάρτηση: 16-05-2017 20:20

Το star.gr στο μεγαλύτερο «πάρτι» γεύσεων

Μουσικές επιλογές που σε ξεσηκώνουν, μυρωδιές που σε προκαλούν να γευτείς κουζίνες από όλο τον κόσμο, γεύσεις που σε ταξιδεύουν και όλα αυτά σε ένα χώρο όπου το κλίμα είναι γιορτινό… Αυτή είναι η περιγραφή που ταιριάζει απόλυτα στο απόλυτο talk of the town.. το 2ο Athens Street Food Festival!

Το star.gr πήγε με κάμερα 360 μοιρών στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του ΟΣΥ στο Γκάζι, εκεί όπου χιλιάδες επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις λιχουδιές των «δρόμων» της Αθήνας.

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 360-ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ATHENS FOOD FESTIVAL-TΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!

 

 

Οι πόρτες του 2oυ Athens Street Food Festival άνοιξαν στις 5 Μαΐου για το κοινό και το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για ένα ακόμα τριήμερο (19-20-21 Μαΐου).

Με πάνω από 35 καταστήματα, με ειδικά pop-up stores γνωστών chefs αποκλειστικά για το φεστιβάλ, με πολλές εκπλήξεις και με μεγάλη ποικιλία από “κουζίνες του δρόμου”, το 2o Athens Street Food Festival προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία γευσιγνωσίας.

Από την Ταϋλάνδη ως το Μεξικό, από την Ιταλία ως το Περού, από τη Γερμανία ως την Τουρκία και από τις ΗΠΑ ως την ελληνική κουζίνα, το 2ο Athens Street Food Festival παρουσιάζει «γεύσεις του δρόμου» από όλο τον κόσμο, τόσο σε φαγητό όσο και σε γλυκό. Φυσικά, δε λείπουν τα ειδικά διαμορφωμένα bars με μεγάλη ποικιλία σε cocktails, κρασί, μπύρα, cider, αναψυκτικά.

Tρεις διακεκριμένοι chefs δημιουργούν pop-up stores αποκλειστικά για τις ημέρες του φεστιβάλ.

Όλες τις ημέρες το 2ο Athens Street Food Festival “ντύνουν” με τις εξαιρετικές μουσικές τους γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Το Σάββατο 6/5 τη μουσική ανέλαβε ο Γιώργος Μουχταρίδης, ενώ το Σάββατο 20/5 στα desks θα είναι ο DJ Food!

Το star.gr συνομίλησε με επισκέπτες του φεστιβάλ αλλά και με ανθρώπους της διοργάνωσης.

«Είναι η δεύτερη μέρα που ερχόμαστε! Μας αρέσει πάρα πολύ αυτό το φεστιβάλ. Οι γεύσεις είναι πραγματικά απίστευτες», μου λέει η Χριστίνα. «Και η μουσική μας φτιάχνει τη διάθεση», προσθέτει η φίλη της, Άννα.

«Το κλίμα εδώ είναι γιορτινό! Όλοι χαμογελούν και πραγματικά ξεχνιέσαι», μου λέει ο Αλέξανδρος που ήρθε στο Athens Street Food Festival με την κοπέλα του.

Ο φακός του star.gr εντόπισε και την Μαριάντα Πιερίδη που τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων με τις στυλιστικές της επιλογές.

«Είναι η δεύτερη φορά που διοργανώνεται αυτό το φεστιβάλ στην Αθήνα. Την ιδέα την πήραμε από το εξωτερικό όπου διοργανώνονται ανάλογα φεστιβάλ. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα να γίνει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα. Το φετινό φεστιβάλ έχει πάει ακόμα καλύτερα σε σχέση με πέρυσι όπου ο κόσμος ξεπέρασε τις 40.000. Φέτος υπάρχει και μεγαλύτερη ποικιλία στις γεύσεις. Αυτό που μας λένε όσοι έρχονται είναι ότι περνάνε καλά. Ότι ξεχνιούνται. Το Athens Street Food Festival είναι μια γιορτή», λέει αποκλειστικά στο star.gr ο Σταύρος Στριλίγκας, υπεύθυνος επικοινωνίας του Athens Street Food Festival.

 

Εσύ ακόμα να πας στο μεγαλύτερο γαστρονομικό πάρτι;

 

Info:

Πρόγραμμα
Παρασκευή 17.00 – 01.00
Σάββατο 12.00 – 01.00
Κυριακή 12.00 – 23.30

To 2o Athens Street Food Festival τελείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και έχει την υποστήριξη του This Is Athens (www.thisisathens.org).

Πληροφορίες: 2109636489
www.athensstreetfoodfestival.gr

 

 

Ρεπορτάζ:  Μαρία Κυπραίου

Email: mkipreou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top