ΘΡΗΝΟΣ στα Φάρσαλα για τον 23χρονο Δημοσθένη που έπεσε από τον γκρεμό στο Ναυάγιο

Σήμερα η κηδεία του άτυχου φοιτητή - Πρώτη ανάρτηση: 12:44

Σαν κεραυνός χτύπησε την κοινωνία των Φαρσάλων η είδηση ότι ο 23χρονος συντοπίτης τους Δημοσθένης Γιωτόπουλος, βρήκε τραγικό θάνατο, αφού έπεσε από τον γκρεμό στην παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου.

Βασανιστικά είναι τα ερωτήματα που τους διακατέχουν, καθώς ακόμα παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε έτσι άδοξα ο νεαρός φοιτητής.

Οι γονείς του, ο αδελφός του, συγγενείς και παιδικοί του φίλοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν.

Σε κλίμα οδύνης σήμερα στις 12:00 όσοι τον έζησαν και τον αγάπησαν του είπαν το τελεταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Σιτόχωρο Φαρσάλων, και πλέον περιμένουν με αγωνία τις απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματά τους που θα δώσει η έρευνα του Λιμενικού.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όπως αναφέρει το imerazante, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 17:30 του Σαββάτου, όταν μια τουρίστρια από την Ολλανδία τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε ότι λίγο νωρίτερα είχε δει έναν νεαρό άνδρα να πέφτει από τον γκρεμό του Ναυγίου, χωρίς να μπορεί να πει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δυστύχημα.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, με άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, πυροσβέστες και λιμενικούς να σπεύδουν στο σημείο της τραγωδίας.

Εκεί βρήκαν το άψυχο κορμί του νεαρού στη διπλανή παραλία από το Ναυάγιο και σε απόσταση μόλις λίγων εκατοστών από την ακτή.

Η σορός του 23χρονου μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Ζακύνθου και από εκεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του νησιού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του, λόγω πτώσης από μεγάλο ύψος.

Στο σημείο από όπου έπεσε ο άνδρας βρέθηκε ένα σακίδιο πλάτης με τα προσωπικά του αντικείμενα κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα δήλωσαν ότι ο νεαρός πριν πέσει στο κενό περιφερόταν για αρκετή ώρα στην «πλατεία» του Ναυαγίου, στο χώρο δηλαδή κοντά στην εξέδρα. Μάλιστα ιδιοκτήτες καντινών τον ρώτησαν αν ψάχνει κάτι, εκείνος όμως δεν τους απάντησε και έδειχνε αρκετά αναστατωμένος.

Αναφέρουν τέλος ότι πριν πέσει στο κενό, έβγαλε μια selfie με το κινητό του τηλέφωνο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top