ΒΡΑΖΟΥΝ τα σύνορά μας- "Ωρολογιακή βόμβα" τα ακυβέρνητα Σκόπια!

Ανησυχία για τους Έλληνες

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα βόρεια σύνορά μας, όπου χιλιάδες ένοπλοι Αλβανοί συγκεντρώνονται στα Σκόπια, που παραμένουν επί τέσσερις μήνες στο χάος της ακυβερνησίας. Στα Σκόπια ζουν με την αγωνία και τον φόβο των ένοπλων οργανώσεων χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας που δεν γνωρίζουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση που μοιάζει με καζάνι έτοιμο να εκραγεί, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την Ευρώπη.

Διαδηλώσεις πραγματοποιούνται καθημερινά στα Σκόπια τόσο από την πλευρά των Αλβανών εθνικιστών, όσο και υποστηρικτών του απερχόμενου πρωθυπουργού Νίκολα Γκρουέφσκι. Μια σπίθα  μπορεί να ανάψει την φωτιά του πολέμου στο ακυβέρνητο κρατίδιο, όπου ζουν αρκετοί Έλληνες.

Όλα δείχνουν ότι η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον διαμελισμό, με την Αλβανία, την Βουλγαρία και την Σερβία να διεκδικούν μέρη των εδαφών της. Δεν αποκλείεται η διάλυση να προκαλέσει κύμα προσφύγων προς την χώρα μας.

Το φάντασμα της «Μεγάλης Αλβανίας» απειλεί και την Ελλάδα

Ήδη 3.000 ένοπλοι Αλβανοί έχουν περάσει από το Κοσσυφοπέδιο στο Τέττοβο, για να συμμετάσχουν σε ένοπλες συγκρούσεις στα Σκόπια, που παραπαίουν στο χάος της ακυβερνησίας. Ο κίνδυνος αποσταθεροποίησης είναι ορατός, όπως και η εμπλοκή της χώρας μας, καθώς οι Αλβανοί διεκδικούν και περιοχές της Ελλάδας.

Στην κόψη του ξυραφιού τα Βαλκάνια- Εξοπλίζονται παραστρατιωτικές οργανώσεις

Με την Βουλγαρία να εξοπλίζει την παραστρατιωτική οργάνωση VMRO και την Αλβανία τον UCK, είναι θέμα χρόνου να αιματοκυλίσουν τα Σκόπια, αν δεν βρεθεί πολιτική λύση. Βίντεο που δημοσίευσε ιστοσελίδα των Σκοπίων δείχνει άντρες του UCK να εκπαιδεύονται στα σύνορα με την Σερβία.

Στο Κοσσυφοπέδιο, σύμφωνα με τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες, υπάρχουν κρυμμένα περισσότερα από 800.000 παράνομα όπλα και πάνω από 1.000.000 χειροβομβίδες, ενώ προβλέπεται να επικρατήσει χάος στα Σκόπια μέσα τις επόμενες ημέρες. Χάος που εύκολα μπορεί να εξαπλωθεί σε όλη την Βαλκανική Χερσόνησο αλλά και την Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top