Μαρτυρία-ντοκουμέντο ομήρου από την ληστεία στη Τράπεζα

Οι δράστες άδειαζαν ανενόχλητοι τις θυρίδες επί 3 ώρες-Ποιο είναι το προφίλ τους

Περισσότερες από 50 θυρίδες άνοιξαν οι τέσσερις ληστές, οι οποίοι επί τρεις ώρες κρατούσαν ομήρους πελάτες και υπαλλήλους στο υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά. Με πανομοιότυπο τρόπο είχαν ληστέψει υποκατάστημα τράπεζας και τον περασμένο Αύγουστο.

Αγανακτισμένοι οι ιδιοκτήτες θυρίδων στο υποκατάστημα της τράπεζας στον Πειραιά διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί αν οι κακοποιοί έχουν ανοίξει και τις δικές τους.

Περίπου οκτώ μήνες μετά την πρώτη τους εμφάνιση οι ληστές των θυρίδων ξαναχτύπησαν την ίδια ώρα και με πανομοιότυπο τρόπο. Οπτικό υλικό από την ληστεία του περασμένου Αυγούστου είχε δοθεί στη δημοσιότητα.

Μιλώντας στο Star, μια από τις ομήρους περιέγραψε τι συνέβη λέγοντας:

Εγώ μπήκα εκ των υστέρων αφού τους είχαν τακτοποιήσει (τους ομήρους). Οπότε εμένα δεν με απείλησε κανείς. Μου είπαν κάτσε ήσυχα, άφησε το κινητό σου και δεν θα πάθεις τίποτα. Ούτε θα σου πάρουμε από την τσάντα σου χρήματα, ούτε τίποτα. Ήταν πολύ καθησυχαστικοί. Μάλιστα ο ένας μου έλεγε “καλέ κοίταξε με δεν θα σου κάνουμε κακό”.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο ένας δράστης ήταν κοντός και λεπτός, ενώ οι άλλοι τρεις εύσωμοι και ψηλοί. Οι δύο τουλάχιστον μιλούσαν σπαστά ελληνικά και καθησυχαστικοί με τους πελάτες. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είχαν ενδοεπικοινωνία και μιλούσαν με συνεργούς τους έξω από την τράπεζα.

Από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο διαφυγής τους και το δρομολόγιο που ακολούθησαν.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι ληστές άνοιξαν περισσότερες από 50 θυρίδες, ενώ από τα ταμεία πήραν περίπου 10.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top