Πολυτραυματίας η 28χρονη αρχιλοχίας-Οι εφιαλτικές στιγμές της συντριβής ζωντανεύουν κάθε φορά που ανοίγει τα μάτια της

Νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας-«Βράχος» στο πλευρό της ο σύζυγός της

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η  Βασιλική Πλεξίδα. Μετά από 48 ώρες εκδόθηκε επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της, καθώς θεωρείται πολυτραυματίας.

ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ

Η Βασιλική Πλεξίδα νιώθει πως ξύπνησε από έναν εφιάλτη. Ούτε η  ίδια δεν μπορεί να πιστέψει οτι στάθηκε τόσο τυχερή και βγήκε ζωντανή από το μοιραίο Χιούι.

Η 28χρονη αρχιλοχίας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για τρίτη ημέρα, με πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, δεχόμενη την εντατική φροντίδα των γιατρών.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, η Βασιλική Πλεξίδα θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΣ

«Η Αρχιλοχίας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής  Θεραπείας ως σοβαρή πολυτραυματίας. Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλά θλαστικά τραύματα κεφαλής, κατάγματα σπονδυλικής στήλης και κάταγμα στέρνου»

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ

Ο τρόμος επιστρέφει κάθε φορά που ανοίγει τα μάτια της. Τη στοιχειώνει ο εφιάλτης που έζησε το πρωί της Τρίτης. Τα ανατριχιαστικά δευτερόλεπτα λίγο πριν την πτώση, αλλά και οι εικόνες που αντίκρισε, όταν επανήλθε. Εκείνη στο έδαφος και οι συνάδελφοί της νεκροί γύρω της. Ψυχολόγοι την παρακολουθούν στενά.

Η νεαρή αξιωματικός γνώριζε τους κινδύνους, όταν μπήκε στην αεροπορία στρατού. Οι γονείς της είχαν αντιρρήσεις. Φοβόντουσαν. Εκείνη όμως, ονειρευόταν από μικρή να ανοίξει τα φτερά της και σήμερα είναι μία από τις ελάχιστες γυναίκες που είναι ιπτάμενοι μηχανικοί στην αεροπορία στρατού

«Της άρεσε η αεροπορία. Εντάξει, η μαμά της δεν το ήθελε κιόλας αυτό, αλλά αυτή το μεράκι της ήταν εκεί με τα ελικόπτερα. Και ο σύζυγός της και αυτός αξιωματικός, την υποστήριζε», δήλωσε θεία της στο Star.

Στο στρατό έμελλε να γνωρίσει και τον άνδρα της ζωής της. Παντρεύτηκαν πριν τρία χρόνια κι από τότε είναι αχώριστοι. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στέκεται βράχος στο πλευρό της, έξω από την πόρτα της εντατικής, περιμένοντας το επισκεπτήριο για να τη δει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top