ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: «Φέσι» 80.000 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ έβαλαν οι αλληλέγγυοι στην ιδιοκτήτρια του «City Plaza»

Και της έκαναν κατάληψη στο ξενοδοχείο και την χρεώνουν με υπέρογκα ποσά

Δεν φτάνει που οι αλληλέγγυοι έκαναν κατάληψη στο ξενοδοχείο της με το έτσι θέλω ώστε να φιλοξενηθούν μετανάστες, αλλά έφτασαν τον λογαριασμό του νερού στις 81.414 ευρώ!

«Με χρεώνουν με 81.414 ευρώ οι αλληλέγγυοι!» δήλωσε απεγνωσμένη στην κάμερα του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα η ιδιοκτήτρια του «City Plaza», η οποία δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε το αστρονομικό ποσό που χρωστά για κατανάλωση νερού που έγινε στο συγκεκριμένο κτίριο.

Όπως ξεκαθαρίζει η ίδια, η κατανάλωση έγινε από τους αλληλέγγυους και τους μετανάστες την χρονική περίοδό της κατάληψης του ξενοδοχείου:

«Δεν διαμένουν μόνο πρόσφυγες και μετανάστες έτσι; Διαμένουν και πολλοί αλληλέγγυοι από όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον 50 δωμάτια είναι κατειλημμένα από αυτούς!»

Η ίδια δεν γνώριζε τίποτα γιατί όπως υποστηρίζει ποτέ δεν έφτασε λογαριασμός στα χέρια της:

«Είναι στα χέρια των καταληψιών και όχι στα δικά μου».

Μάλιστα αντί για τον λογαριασμό που η ίδια έψαξε και βρήκε, πρώτα έφτασε στα χέρια της ένα εξώδικο της εταιρείας ύδρευσης που την ειδοποιεί ότι αν δεν πληρώσει το ποσό που ξεπερνά τις 80.000 ευρώ θα γίνει κατάσχεση στην ακίνητη περιουσία της:

«Προσπαθούν να με υπερχρεώσουν ακόμα παραπάνω, ώστε να κάνουν την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό του κτιρίου μια ώρα αρχύτερα».

Στον λογαριασμό νερού με περίοδο κατανάλωσης από  25/ 8 έως και 16/01 2017 η ανάλυση αφορά τις τρέχουσες χρεώσεις αξίας 49.908 ευρώ ενώ υπάρχουν και προηγούμενες οφειλές αξίας 31.489 ευρώ. Η κυρία Παπαχελά υποστηρίζει ότι και οι προηγούμενες χρεώσεις αφορούν την περίοδο της κατάληψης.

Η κάμερα του Star με τον Βαγγέλη Γκούμα βρέθηκαν στο City Plaza και μίλησαν με κάποιους αλληλέγγυους, οι οποίοι είπαν πως η παροχή του νερού συνεχίζεται κανονικά, καθώς και ότι ο υπέρογκος λογαριασμός ίσως να περιέχει και παλαιότερους λογαριασμούς.

Οι αλληλέγγυοι ζητούν να μην κοπεί η παροχή του νερού και να αρχίσει να χρεώνεται με ειδική ρύθμιση κοινωνικού τιμολογίου.

ΔΕΙΤΕ ΤO VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top