ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή που ληστές έχουν μπει στο σπίτι του Βέρτη και προσπαθούν ν΄ανοίξουν το αυτοκίνητό του

Τα στιγμιότυπα απαθανάτισε η κάμερα ασφαλείας που είχε στο γκαράζ ο τραγουδιστής

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ απο τη ληστεία στο σπίτι του Βέρτη

Έναν από τους ληστές της σπείρας των επωνύμων που είχε κάνει «καλοκαιρινά» τα σπίτια πολλών ελλήνων celebrities, τσάκωσε η κάμερα ασφαλείας που είχε εγκατεστημένη στο γκαράζ του ο Νίκος Βέρτης.

Ο τραγουδιστής, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από το star.gr, ήταν ένα από τα θύματα της σπείρας η οποία και εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο, βλέπετε την στιγμή που ένας εκ των ληστών που είχαν μπει στο σπίτι του στη Βούλα, πλησιάζει το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, προσπαθώντας προφανώς να το ανοίξει.

Εκτός από τον Νίκο Βέρτη, θύματα της σπείρας ήταν επίσης η Τέτα Καμπουρέλη, ο Τόνυ Μαυρίδης, αλλά και ο Στηβ Κακέτσης.

Από την έρευνα της αστυνομίας, συνελήφθη ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρείς ομοεθνείς του.

Επισημαίνεται ότι, τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης διέφυγαν στην Αλβανία και για τον λόγο αυτό έχουν κινηθεί οι διαδικασίες έκδοσης ευρωπαϊκών ενταλμάτων.

Κατά την διάρκεια των ερευνών,  εξιχνιάσθηκαν 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών και ενοίκου κατοικίας, 9 ένοπλες ληστείες, 36 διαρρήξεις, 7περιπτώσεις πλαστογραφίας και 2 υπεξαιρέσεις οχημάτων.

Κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων και διαρρηκτικών εργαλείων, ένα πολεμικό τυφέκιο, 3 πιστόλια, το χρηματικό ποσό των 11.340 ευρώ και των 1.100 δολλαρίων καθώς και ποσότητες ναρκωτικών.

Παράλληλα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους 18 οχήματα

Εκτιμάται ότι η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπερβαίνει το -1.000.000- ευρώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top