ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ της αστυνομίας! Κρυμμένος στην ντουλάπα για 14 ώρες ήταν ο 4ος ληστής του Π. Φαλήρου

Αφόδευσε μέσα στην ντουλάπα και έγινε αντιληπτός από τη δυσοσμία - Πρώτη ανάρτηση: 08:11

Κρυμμένος στην ντουλάπα για 14 ώρες ήταν ο 4ος ληστής

Εκτεθειμένη βρίσκεται η ελληνική αστυνομία μετά από την αποκάλυψη ότι ο τέταρτος ληστής του Παλαιού Φαλήρου που αναζητούνταν πόρτα πόρτα στην περιοχή, βρισκόταν τελικά μέσα στην ντουλάπα του διαμερίσματος, το οποίο λήστεψε, όπου και παρέμεινε για 14 ολόκληρες ώρες.

Οι αστυνομικοί έψαξαν οπουδήποτε αλλού, αλλά παρέλειψαν το προφανές και δεν άνοιξαν όπως φαίνεται την ντουλάπα για να δουν αν βρίσκεται μέσα ο επικίνδυνος κατά τα άλλα ληστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέταρτος από τους ληστές που αναστάτωσαν χθες το Παλαιό Φάληρο κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες κι ενώ οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν σε όλη τη γειτονιά με το δάχτυλο στην σκανδάλη εκείνος είχε βρει κρυψώνα στην ντουλάπα του διαμερίσματος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ληστής δεν άντεξε τόσες ώρες κλεισμένος στην ντουλάπα και αφόδευσε μέσα σε αυτή. Τα ξημερώματα, επιστρέφοντας στο σπίτι από την Ασφάλεια, ο γιος της γυναίκας που μένει στο διαμέρισμα, αντιλήφθηκε μια δυσοσμία και άνοιξε την ντουλάπα, όπου βρισκόταν μέσα ο ληστής. 

Έντρομες η ηλικιωμένη γυναίκα και η οικιακή της βοηθός είδαν μπροστά τους τον ληστή που νόμιζαν ότι είχε διαφύγει, πάγωσαν και δεν πρόβαλαν καμία αντίσταση.

Ο δράστης βγήκε από το διαμέρισμα και έγινε καπνός.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το γεγονός από τα ίδια τα θύματα και αμέσως ξεκίνησε νέα επιχείρηση. Ήταν όμως πολύ αργά. Πλέον αναζητούν την ταυτότητά του, μέσω αποτυπωμάτων, αλλά και του… πλούσιου DNA που άφησε στην ντουλάπα.

Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αφού εκτός από τον ληστή που κρύφτηκε για 14 ώρες στην ντουλάπα, σεσημασμένος και μπλεγμένος σε διπλή ανθρωποκτονία και ένοπλες ληστείες ήταν και ο τρίτος ληστής που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό.

Όπως έγινε γνωστό, ο ληστής ήταν Μολδαβός στην καταγωγή και το 2006 είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και εγκληματική οργάνωση. Αποφυλακίστηκε το 2015 με περιοριστικούς όρους εκμεταλλευόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top