OΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ο πατέρας του Παύλου Φύσσα για την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ στους Χρυσαυγίτες

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του οι μνήμες ξαναζωντανεύουν

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  οι μνήμες ξαναζωντανεύουν. Ο κύριος Παναγιώτης Φύσσας  δηλώνει στο STAR ότι μέλη της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσουν τις επιθέσεις όσο δεν τιμωρούνται.

«Θα συνεχίσουν να κάνουν αυτά τα πράγματα όσο δεν τους τιμωρούν. Θα πρέπει να βρεθούν άξιοι άνθρωποι για να μπορέσουν να τιμωρήσουν αυτούς τους ανάξιους ανθρώπους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οδηγήθηκε στη φυλακή ένα απλό  μέλος της Χρυσής Αυγής ο Γιώργος Ρουπακιάς. Για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου φοιτητή όμως, κατηγορείται ένας 42χρονος Χρυσαυγίτης που ανήκει στον σκληρό πυρήνα. Η αφοσίωσή του στο κόμμα είναι τόσο μεγάλη  που με απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Βουλή από το 2012.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος είναι μέλος της εσωτερικής ασφάλειας  των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής. Ηγετικό στέλεχος του κόμματος εμφανίζεται να τελεί χρέη "πορτιέρη" στη Μεσογείων.

Το 2014 κατέβηκε υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα. Στην επίσημη  παρουσίαση όμως του ψηφοδελτίου εμφανίζεται ως  η ασφάλεια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Προχωρά μπροστά από τον Ηλία Κασιδιάρη μιλώντας στο  μικρόφωνο που κρατά στο χέρι του.

Ο 42χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Πριν λίγα χρόνια του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τη ρήψη ρουκετών στο κέντρο της Αθήνας. Σε εκπομπές που έκανε με τον Ηλία Κασιδιάρη μιλούσε για την κατηγορία που αντιμετώπιζε.

Ο κατηγορούμενος είναι βαθιά προσηλωμένος στη Χρυσή Αυγή και την υπηρετεί τυφλά. Φέρεται ότι έχει ενεργή δράση και στα τάγματα εφόδου.

Έχει την εντολή να διώχνει από τα κεντρικά γραφεία όποιους εκείνος κρίνει. Έτσι έκανε και τον Σεπτέμβριο του 2013 σε Βρετανούς δημοσιογράφους λίγο μετά τη σύλληψη των ηγετικών στελεχών του κόμματος.

Η καφετέρια που διαθέτει στο κέντρο της Αθήνας είναι το πιο δημοφιλές στέκι μελών του κόμματος. Ο 42χρονος πολυθεσίτης  της Χρυσής Αυγής αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου φοιτητή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top