H κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα «καίει» τον Χρυσαυγίτη που ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ τον 24χρονο φοιτητή

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Μόλις 24 ώρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του νεαρού φοιτητή άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής έξω από το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου νοσηλεύεται.

Η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην σύλληψη του 42χρονου άντρα ο οποίος εκτός από μέλος είναι και μετακλητός υπάλληλος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή.

Η αστυνομία έφτασε στην σύλληψή του αλλά και στην αναζήτηση άλλων εμπλεκομένων στον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου Αλέξιου Λάζαρη  με βάση τις μαρτυρικές καταθέσεις των περίοικων στο σημείο όπου χτυπήθηκε αλύπητα.

Η μητέρα του μιλώντας στο STAR, ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι την ώρα του άγριου ξυλοδαρμού υπήρχαν μάρτυρες ο οποίοι μάλιστα έδωσαν κατάθεση στη αστυνομία.

Από το περιβάλλον του συλληφθέντα διαρρέεται ότι τουλάχιστον ο ένας αυτόπτης μάρτυρας έδωσε κατάθεση εναντίον του γιατί είχε προσωπικές διάφορες και ήθελε να τον εκδικηθεί.

42ΧΡΟΝΟΣ

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες καθώς και την παρουσία μου στο σημείο. Η αναγνώριση μου από τον συγκεκριμένο άνθρωπο οφείλεται σε καθαρά προσωπικά κίνητρα και εκδικητικότητα. Στο παρελθόν ερχόταν ως πελάτης μου στο μαγαζί αλλά αναγκάστηκα να τον διώξω γιατί ενοχλούσε τις γυναίκες πελάτισσες».

Συγγενής του συλληφθέντα μάλιστα  διατηρεί καφετέρια που αποτελεί στέκι των μελών της Χρυσής Αυγής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός φοιτητής  πέρασε  έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής λίγες ώρες μετά την επίθεση των αντιεξουσιαστών.  Ο 24χρονος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση.

Ο  φοιτητής προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας προς την οδό Παπαδά. Όμως οι δράστες τον πρόλαβαν και αρχίσαν να τον χτυπούν με μανία.

Στη συνέχεια έπεσε και θύμα ληστείας καθώς του άρπαξαν την τσάντα του με τα προσωπικά του αντικείμενα.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ασθενοφόρο αλλά και η μητέρα του τραυματία.

Η αστυνομία αναζητά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άλλα τρία άτομα μέλη της Χρυσής Αυγής που μετείχαν στην επίθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top