ΕΡΧΟΝΤΑΙ κι άλλα ΤΡΟΜΟΔΕΜΑΤΑ - Φαίνεται να έχει μπει σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΜΕΣΙΣ

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βάϊος Σύρρος

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις έρευνες που διεξάγει η ελληνική αστυνομία, όσον αφορά στον εκρηκτικό μηχανισμό, που περιείχε ο φάκελος προς τον γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β.Σόιμπλε.

«Είναι μια κλασική συνταγή της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, δηλαδή πυρίτιδα, εκρηκτική ύλη που βγαίνει από βεγγαλικά με ένα μανταλάκι και μια μπαταρία για να γίνει πυροδότηση. Ένα βεγγαλικό, όπως είπαν, και οι γαλλικές αρχές», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι οι ελληνικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι δεν θα μείνουμε στους δύο φακέλους και θα υπάρξουν και άλλα περιστατικά.

«Διαπιστώνουμε ότι και η βόμβα στη Γαλλία είναι... όπως δείχνουν τα στοιχεία από τη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», τόνισε ο ίδιος, υπενθυμίζοντας ότι το 2010 η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση είχε στείλει 10 παγιδευμένα πακέτα, τα 8 σε πρεσβείες και τα δύο σε προσωπικότητες διεθνούς κύρους, όπως ήταν ο Μπερλουσκόνι, ο Σαρκοζί και η Μέρκελ.

Δεν αποκλείεται είπε ο Βάιος Σύρρος τις επόμενες μέρες να έχουμε και άλλα τρομοδέματα. «Φαίνεται ότι είναι η εφαρμογή του σχεδίου Νέμεσις, ένα σχέδιο δηλαδή κινητοποιήσης εξτρεμιστών από όλη την Ευρώπη, μέλη της οποίας υπάρχουν στην Ισπανία, την Γαλλία και την Γερμανία και με τα οποία συνεργάζονται οι Πυρήνες της Φωτιάς. Υπάρχει ενεργοποίηση», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας τα κενά ασφάλειας που παρατηρήθηκαν και στην Γερμανία, που υποτίθεται ότι είναι αυστηρή χώρα σε προδιαγραφές ελέγχου .

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΜΕΣΙΣ

"Το Σχέδιο Νέμεσις είναι μια διεθνής πρόταση να φτιάξουμε μια λίστα με τα ονόματα των προσώπων της εξουσίας και να τα χτυπήσουμε στα ασφαλή μετόπισθεν που νιώθουν σιγουριά για τον εαυτό τους, να τους χτυπήσουμε στα ίδια τους τα σπίτια. Το Σχέδιο Νέμεσις είναι ένας χαιρετισμός στους αιχμάλωτους συντρόφους που κρατούνται στα κελιά της δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο και λείπουν από δίπλα μας", είχαν αναφέρει σε παλιότερες ανακοινώσεις τους οι Πυρήνες της Φωτιάς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top