Η ιδιοκτήτρια του City Plaza κατέθεσε μήνυση κατά του Τόσκα για την κατάληψη του ξενοδοχείου από μετανάστες

Δείτε τι είπε η ίδια στο Star

Μήνυση κατέθεσε κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου “City Plaza”,  στο οποίο έχει γίνει κατάληψη από πρόσφυγες και μετανάστες.

Η κυρία Αλίκη Παπαχελά, μίλησε στο Star, και είπε πως κατέθεσε μήνυση, ζητώντας τους να εφαρμόσουν το νόμο και να απομακρύνουν τους καταληψίες από την περιουσία της. Υπάρχει μάλιστα, όπως αναφέρει και εισαγγελική εντολή για την εκκένωση του ξενοδοχείου.

«Ο κύριος Τόσκας μου είπε ότι έχω δίκιο και μου είπε να πάω από το γραφείο του. Πήγα στο γραφείο του, μου είπε ότι θα σας ειδοποιήσω αν είναι να λυθεί το θέμα και αν δεν λυθεί πάλι θα σας ειδοποιήσω, ωστόσο ουδεμία ειδοποίηση έλαβα ποτέ», πρόσθεσε.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου υπενθυμίζει ότι έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την στιγμή που άγνωστοι έσπασαν την κεντρική είσοδο και κατέλαβαν το ξενοδοχείο της, το οποίο ήταν κλειστό. Χωρίς  την συγκατάθεση της παραχώρησαν τα δωμάτια, αλλά και τους υπόλοιπους χώρους σε μετανάστες .

Το Star είχε κάνει αυτοψία στους χώρους του ξενοδοχείου αμέσως μετά την κατάληψη και είχε καταγράψει και μαρτυρίες από τους υπεύθυνους που μίλησαν για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες ζούσαν οι μετανάστες.

Η κυρία Παπαχελά όπως είπε, βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση και πρόκειται να προχωρήσει και σε αγωγή κατά του Ελληνικού δημοσίου, ζητώντας αποζημίωση.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top