ΚΤΗΝΗ χτύπησαν, έδεσαν και έβγαλαν το μάτι σε σκυλάκι στην Ηλεία

Δεν έχει τέλος η φρικαλεότητα σε βάρος αδέσποτων

ΚΤΗΝΗ χτύπησαν, έδεσαν και έβγαλαν το μάτι σε σκυλάκι

Μόλις χθες ήταν που κάποιοι ανεγκέφαλοι αποφάσισαν να ψεκάσουν με σπρέι ένα αδέσποτο σκυλάκι στην Αρκαδία και να γράψουν στο τρίχωμά του το όνομα της ΑΕΚ. Σήμερα όμως έρχεται στο φως κι άλλη μια φρικαλεότητα εναντίον ενός αδέσποτου στην Ηλεία.

Σύμφωνα με το Ηλείαlive στο Στρούσι των Λεχαινών ζωόφιλοι εντόπισαν και μετέφεραν για περίθαλψη ένα σκύλο που βρέθηκε με τα πόδια δεμένα και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ τα κτήνη που τον είχαν κακοποιήσει του είχαν βγάλει και το ένα μάτι.

ΚΤΗΝΗ χτύπησαν, έδεσαν και έβγαλαν το μάτι σε σκυλάκι στην Ηλεία

Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε ένα ακόμα σκυλάκι, αυτή τη φορά όχι αδέσποτο, που η ιδιοκτήτριά του το βρήκε πυροβολημένο από άγνωστο έξω από το σπίτι της.

ΚΤΗΝΗ χτύπησαν, έδεσαν και έβγαλαν το μάτι σε σκυλάκι στην Ηλεία

Οι αρχές ήδη αναζητούν το δράστη, καθώς φοβούνται ότι ενδεχομένως να στρέψει το όπλο του και εναντίον ανθρώπων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top