To post ΜΙΣΟΥΣ στο Facebook για τον πατέρα του οδηγού της Porsche–«Κρίμα που πέθανε το παιδί του κι όχι αυτός»

Θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο-Πρώτη ανάρτηση: 01-03-2017 14:18

To post ΜΙΣΟΥΣ στο Facebook για τον πατέρα του οδηγού της

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στο διαδίκτυο μετά από μια κατάπτυστη ανάρτηση που ξεχειλίζει μίσος και μικροψυχία στο Facebook για τον Απόστολο Βακάκη, ιδιοκτήτη των Jumbo και πατέρα του 24χρονου οδηγού της Porsche που έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Θήβα.

Όπως αναφέρει το Zarpanews σε ανάρτηση γνωστού επιχειρηματία από τα Χανιά, που ανέφερε τον πόνο του πατέρα και ιδιοκτήτη των γνωστών καταστημάτων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Γ. Μαργαρώνης σχολίασε:

«Άκη μου δυστυχώς θα σε στεναχωρήσω λέγοντάς σου ότι ο ίδιος με τις καραμπινάτες παρανομίες του δεν στεναχωρήθηκε να καταστρέψει εκατοντάδες συνάδελφους επιχειρηματίες, κλείνοντάς τους… εκτός των άλλων διέλυσε κ άλλη μια οικογένεια… Κρίμα απλά που ήταν το παιδί του και όχι ο ίδιος… Και στο γράφω εγώ που έχω χάσει φίλους και συγγενείς σε τροχαία…».

Ο διαχειριστής της σελίδας περισσότερο νηφάλιος από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, τον συμβούλεψε να σβήσει το σχόλιο αυτό που έσταζε δηλητήριο και χολή σε μια στιγμή που κανείς δε θα ευχόταν ούτε για τον εχθρό του.

«Γιάννη μου τον κύριο αυτόν δεν τον ξέρω. Αναφέρομαι στην ανθρώπινη πλευρά του συμβάντος και στο ότι ένας πατέρας έχασε το παιδί του. Εγώ το σχόλιό σου δεν το σβήνω. Πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να το σβήσεις εσύ γιατί το να εύχεσαι να είχε σκοτωθεί κάποιος, είναι τουλάχιστον άτοπο και ίσως εσύ δεν θα ήθελες να είναι σε κοινή θέα…», του έγραψε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top