ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Μίλησε ο σκελετός που βρέθηκε σε πηγάδι στα Μάλια- Ανήκει στον Στίβεν Κουκ που αγνοούνταν επί 12 χρόνια

Το επιβεβαίωσε ο αδερφός του, Κρις

Ένα μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 16 Φεβρουαρίου, στα Μάλια. Ένας σκελετός βρέθηκε στην περιοχή κοντά στο νεκροταφείο, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς άρχισαν τα σενάρια για το πρόσωπο στο οποίο ανήκει η σορός.

Οι υποψίες, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν. Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, όταν βρέθηκε ο σκελετός, ο πρώτος άνθρωπος που πέρασε από το μυαλό των αρχών ήταν ο Στίβεν Κουκ, ο 20χρονος Βρετανός που εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες τη μέρα που έφτασε για διακοπές στα Μάλια, τον Σεπτέμβριο του 2005. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, χωρίς ποτέ να δοθεί απάντηση στην οικογένειά του για το τι ακριβώς συνέβη στον 20χρονο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο σκελετός που βρέθηκε στο πηγάδι ανήκει όντως στον νεαρό Βρετανό.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός του Κουκ επιβεβαίωσε, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ότι ο σκελετός ανήκει στον 20χρονο, μετά από ταυτοποίηση και μέσω της οδοντοστοιχίας του.

Ο αδερφός του νεαρού, μάλιστα, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ότι «μετά από 11 χρόνια, ο αδερφός επιστρέφει τελικά στο σπίτι του», προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top