ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ τον Πολάκη –«Φόρα την κολόνια σου και προχώρα» - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα κλείσει η 2η αξιολόγηση και θα’ ναι ντάλα μεσημέρι» είπε ο υπουργός! Όταν το χε πει ο Τσίπρας, ήρθε 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης εγκαινίασε την Τετάρτη, την μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Κατερίνης. Ωστόσο, τα γέλια του υπουργού κόπηκαν, όταν οι αγρότες περικύκλωσαν το νοσοκομείο και τον πλησίασαν για να διαμαρτυρηθούν έντονα για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

«Είστε απέναντι μας, γιατί δεν μπορώ να συντηρήσω την οικογένεια μου», του είπε κάποιος από τους διαμαρτυρόμενους αγρότες.

Αν και ο κύριος Πολάκης προσπάθησε να κατευνάσει τους αγρότες, τελικά τους εξαγρίωσε περισσότερο.

«Η δικιά μου οικογένεια θα πεινάσει, εσύ... θα μπεις μέσα στο κυριλέ το αυτοκίνητο και θα φύγεις! Φόρα την κολόνια σου και προχώρα», του είπε κάποιος άλλος αγρότης, φωνάζοντας.

ΠΟΛΑΚΗΣ: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!

«Το ισορροπήσαμε το σύστημα, τα καταφέραμε! Τα νοσοκομεία μπορούν να αγοράσουν υπηρεσίες ένα δις παραπάνω, από ότι είχαν προβλέψει οι προκάτοχοι μας. Από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι σήμερα, έχουν αναλάβει υπηρεσία σε όλη τη χώρα, πάνω 4000 άτομα», τόνισε ο κύριος Πολάκης, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και θα'ναι ντάλα μεσημέρι και τα μνημόνια τελειώνουν τον Ιούνιο του 2018».  

Αν και ικανοποιημένος από τα έργα του, ο υπουργός αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε πως «ο κ.Πολάκης είναι άνω Ποταμών. Η δήλωση του ότι τα νοσοκομεία έχουν πλεόνασμα είναι ουσιαστικά εθνική προδοσία! Όχι άλλα ψέματα! Τον κρεμάμε στον Πηνειό και τον πετάμε ως ναυαγό στο ποτάμι».

Το είπε και το έκανε η ΠΟΕΔΗΝ! Σε μια συμβολική κίνηση, πέταξε τις φωτογραφίες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργού Υγείας, του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου στον Πηνειό!

Για την ιστορία πάντως υπενθυμίζουμε ότι όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «θα σκίσουμε τα μνημόνια και θα είναι μέρα μεσημέρι», ήρθε ΤΡΙΤΟ και ΒΑΡΒΑΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, και επιβλήθηκαν CAPITAL CONTROLS.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top