Προκήρυξη-μανιφέστο από την Ρούπα: Δεν ετοίμαζα ένα, αλλά πολλά χτυπήματα!

Τι έγραψε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Προκήρυξη-μανιφέστο από την Ρούπα: Δεν ετοίμαζα ένα, αλλά πολλά χτυπήματα!

Ως "το τρίτο χτύπημα" του κράτους στον Επαναστατικό Αγώνα χαρακτηρίζει τη σύλληψή της η Πόλα Ρούπα (μετά από τη συμπλοκή στη Δάφνη όπου σκοτώθηκε ο Λάμπρος Φούντας και τη σύλληψη Μαζιώτη), με νέο κείμενο - μανιφέστο που αναρτήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η Ρούπα, αφού κάνει αναφορά στις επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης και στο παιδί της, παραδέχεται ότι προετοίμαζε όχι ένα, αλλά πολλά χτυπήματα! «Δεν ετοίμαζα ένα χτύπημα. Είχε δρομολογηθεί ένα σχέδιο με σειρά χτυπημάτων σε νευραλγικά σημεία του συστήματος», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Το ηγετικό μέλος του Επαναστατικού Αγώνα κάνει εκτενείς αναφορές τόσο στο σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη, όσο και στην 25χρονη γυναίκα που συνελήφθη μαζί της, ενώ αναφέρεται και σε σε λεπτομέρειες που αφορούν στην απόπειρα απόδρασης του Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο. 

Η Ρούπα για άλλη μια φορά κάνει εκτενείς πολιτικό-οικονομικές αναλύσεις, με το κείμενό της, να παραπέμπει υφολογικά και δομικά στις προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top