Συγγενείς και φίλοι του Κ. Αμοιρίδη μιλούν - Τι λένε για τη σχέση του Πρέσβη με τη σύζυγό του- "Ήθελε καλή ζωή"

Οι φίλοι και συγγενείς του Έλληνα πρέσβη μιλούν για τη σχέση του με τη γυναίκα του, Φρανσουάζ

Ο Έλληνας Πρέσβης στη Βραζιλία, Κυριάκος Αμοιρίδης, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο που νοίκιαζε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Τη φρικιαστική αυτή εξέλιξη ακολούθησαν ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, με τον 29χρονο εραστή της γυναίκας του, Φρανσουάζ, αστυνομικός στο επάγγελμα, να ομολογεί ότι ήταν ο ίδιος που τον δολοφόνησε.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος ισχυρίστηκε στην ομολογία του ότι ο λόγος που δολοφόνησε τον άτυχο πρέσβη ήταν επειδή έπινε και κακοποιούσε τη γυναίκα του, Φρανσουάζ. 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αμοιρίδη, τη Βέροια, οι άνθρωποι που τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό χαμό του και έσπευσαν να αντικρούσουν τους ισχυρισμούς του νεαρού Βραζιλιάνου.

"Αποκλείεται. Δεν υπάρχει περίπτωση!" λέει ένας από τους κατοίκους της περιοχής. "Συκοφαντίες και διαδώσεις. Ούτε έπινε, ούτε έτρεχε από 'δω κι από 'κει".

Τη σιωπή τους έσπασαν και οι κουμπάροι του και στενοί του φίλοι, Νίκος και Σμάρω Αναστασιάδη. Συγκεκριμένα, ο κύριος Αναστασιάδης δήλωσε ότι γνώρισε τη Φρανσουάζ πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν το ζευγάρι επισκέφτηκε τη Βέροια, μαζί με την κόρη της Φρανσουάζ, την οποία ο Αμοιρίδης είχε αναγνωρίσει. "Τη γνωρίσαμε πριν ένα χρόνο. Ωραία κυρία, με το ταπεραμέντο της Βραζιλιάνας".

Σε ερώτηση για το πώς ήταν η σχέση του ζευγαριού, ο κύριος Αναστασιάδης απάντησε: "είδα ένα αγαπημένο ανδρόγυνο".

Τις μαρτυρίες φίλων και συγγενών ήρθε να συμπληρώσει η οικιακή βοηθός της οικογένειας Αμοιρίδη, Ναταλία, με σκληρές δηλώσεις κατά της Φρανσουάζ: "Η Φρανσουάζ καθότανε μαζί του γιατί ήθελε καλή ζωή και χρήμα". 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top