ΑΥΤΟΣ είναι ο Σύρος παΤΕΡΑΣ που κακοποιούσε το παιδί του στη Χίο – Νέο ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο

Οι αρχές ερευνούν διασύνδεσή του με τους τζιχαντιστές

Ανατριχίλα προκαλεί νέο σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τον 32χρονο Σύρο να κακοποιεί και πάλι ένα ανήλικο αγοράκι.

Στο νέο αυτό βίντεο, το παιδί, που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, είναι ξαπλωμένο, και ο 32χρονος το χτυπά με απίστευτη αγριότητα στο πρόσωπο, καταγράφοντας με την κάμερα του κινητού του την αποτρόπαιη πράξη του, χωρίς φυσικά να εμφανίζει το πρόσωπό του.

Μάλιστα, το βίντεο αυτό έφτασε στα χέρια του ρεπόρτερ του Star, Βαγγέλη Γκούμα, από έναν διερμηνέα στα δικαστήρια της Ρόδου, στο mail του οποίου στάλθηκε από έναν φίλο της μητέρας του παιδιού, ο οποίος μένει στη Γερμανία.

(Ο 32χρονος που κακοποιούσε το αγοράκι στη Χίο)

Ο 32χρονος όπως μετέδωσε νωρίτερα και το star.gr δηλώνει ότι είναι ο πατέρας του αγοριού, όμως η αστυνομία διερευνά πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα άρπαξε το παιδάκι από τους γονείς του, οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι στην Τουρκία.

Μάλιστα η αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΥΠ και την αντιτρομοκρατική ερευνούν το ενδεχόμενο, ο 32χρονος Σύρος να εκβιάζει με το βίντεο αυτό τους γονείς για να του δώσουν λύτρα.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει επίσης η σχέση του φερόμενου ως πάτερα του παιδιού με τους τζιχαντιστές και το Ισλαμικό Κράτος.

Ο ίδιος πάντως έχει ομολογήσει την κακοποίηση του παιδιού και κρατείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το παιδί τέλος με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου έχει περάσει υπό την επίβλεψη ΜΚΟ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top