��αζιώτης: Καταδότες οι Γιωτόπουλος και Τζωρτζάτος

Τι αναφέρει σε κείμενό του ο κρατούμενος τρομοκράτης

Μαζιώτης: Καταδότες οι Γιωτόπουλος και Τζωρτζάτος

​Με ένα νέο κείμενο-πρόταση για τη συγκρότηση συνέλευσης αλληλεγγύης για όλους «τους πολιτικούς κρατούμενους και φυλακισμένους αγωνιστές», το οποίο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, έκανε για μια ακόμα φορά την επανεμφάνισή του από τις φυλακές Διαβατών ο Νίκος Μαζιώτης.

Στο τέλος του κειμένου υπογράφει: "Νίκος Μαζιώτης, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα", και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δημοσίευση, απευθύνεται "προς την ανοιχτή συνέλευση Αναρχικών /Αντιεξουσιαστών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης, με το οποίο προτείνει το μετασχηματισμό της σε μια συνέλευση αλληλεγγύης για όλους τους πολιτικούς κρατούμενους και φυλακισμένους αγωνιστές.

Παράλληλα, αποτελεί ανοιχτό κάλεσμα «προς όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του Αναρχικού/ Αντιεξουσιαστικού χώρου να συμμετέχουν και να στηρίξουν το εγχείρημα αυτό».

Το κείμενο έχει σταλεί στο σύνολο «των πολιτικών κρατουμένων και φυλακισμένων αγωνιστών».

Επίσης στο κείμενο απευθύνεται με απαξιωτικούς χαρακτ��ρισμούς, «καταδότες και αποκηρύσσαντες», εναντίον του Τζωρτζάτου και του Γιωτόπουλου.

«Η αλληλεγγύη έχει ένα μόνο πολιτικό κριτήριο, ότι οι κρατούμενοι κι οι μορφές δράσης που επέλεξαν, όπως ο ένοπλος αγώνας, το αντάρτικο κι οποιαδήποτε άλλη μορφή δράσης, για τα οποία βρέθηκαν στην φυλακή, είναι μέρος του κοινού αγώνα και του κινήματος για την ανατροπή του κεφαλαίου και του κράτους, για την Κοινωνική Επανάσταση.

Αυτοί για τους οποίους δεν ισχύει αυτό το κριτήριο είναι οι καταδότες και οι αποκηρύσσαντες, όπως ο Τζωρτζάτος, που κατέδωσε συντρόφους του στην υπόθεση της 17Ν, χωρίς πίεση, βία και βασανιστήρια, και ο Γιωτόπουλος που καταδίκασε την δράση της 17Ν στο δικαστήριο» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top