ΣΟΚ: Μητέρα έσφαξε τα τρία της παιδιά και αυτοκτόνησε

Την βρήκαν νεκρή στο κελί της

​Μετά την μητέρα στην Ιταλία που σκότωσε τις τρεις κόρες της για να εκδικηθεί τον άνδρα της, μία ακόμα α��άλογη τραγωδία έρχεται να συνταράξει τη διεθνή κοινή γνώμη. Η Theresa Riggi πριν από τέσσερα χρόνια είχε σφάξει τα τρία της παιδιά, τους δίδυμους Austin και Gianluca και την πεντάχρονη κόρη της Cecilia. Τώρα η τραγωδία αυτή αναβιώνει στην Βρετανία, αφού η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο κελί της στην ψυχιατρική φυλακή που κρατούνταν.

mana1.jpg

Ελάχιστες μέρες μετά τη φρικτή δολοφονία των παιδιών της, η Theresa είχε πει στους γιατρούς του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν ότι πρέπει να είναι μαζί με τα παιδιά της.

Λίγο αργότερα, οι νοσοκόμες κατάλαβαν ότι έλειπε ένα μαχαίρι, το οποίο το είχε τελικά η γυναίκα και είχε σκοπό να κάνει χαρακίρι. Η Theresa Rigi ήταν αποφασισμένη όμως να δώσει τέλος στη ζωή της.

Λίγο μετά το φονικό είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, πηδώντας από τον δεύτερο όροφο του απιτιού της, όμως δεν κατάφερε να πάει να βρει τα παιδιά της, αφού τη γλίτωσε με ένα σπασμένο πόδι, ένα σπασμένο αγκώνα και κοψίματα στο λαιμό της.

mana2.jpg

Την Δευτέρα όμως, τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία των παιδιών, παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος, αφού οι νοσηλευτές την βρήκαν νεκρή μέσα στο κελί της στην ψυχιατρική φυλακή που κρατείτο.

Η Riggi εξέτιε ποινή κάθειρξης 16 ετών, όμως ήταν αποφασισμένη να μην συνεχίσει να είναι μακριά από τα παιδιά της.

Την είχε μαχαιρώσει μια συγκρατούμενή της, ενώ πληροφορίες θέλουν να αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί, και να απαγχονιστεί.

mana3.jpg

Συγκρατούμενές της αποκάλυψαν ότι έμπαινε συνέχεια στο μπά��ιο με το πιστολάκι για να πάθει ηλεκτροπληξία, ενώ προσπάθησε να κόψει και τον λαιμό της.

Η υπόθεση της Riggi είχε συγκλονίσει την Βρετανία. Η γυναίκα βρισκόταν σε μια σκληρή δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για την κηδεμονία των παιδιών. Η ίδια έτρεμε στην ιδέα ότι εκείνος θα τα πάρει και θα φύγει μακριά.

Όταν μάλιστα ο πρώην σύζυγός της, της επιβεβαίωσε τους φόβους της εκείνη έσφαξε τα ίδια της τα παιδιά.

mana4.jpg

Όπως αποκαλύφθηκε τα μαχαίρωσε στο στήθος, ελάχιστα λεπτά πριν βγει απόφαση του δικαστηρίου για επίβλεψη των παιδιών από ειδικούς κοινωνικούς λειτουργούς.

Μετά το φονικό, η Riggi προσπάθησε να ανατινάξει το σπίτι, αφήνοντας ανοιχτό το φυσικό αέριο, όμως ήρθε αμέσως η πυροσβεστική που βρήκε τα κατακρεουργημένα κορμάκια των παιδιών.

Η δικαιοσύνη την καταδίκασε, όμως αυτή ήταν που έδωσε την λύση στο δράμα, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top