Από το γιαπί στο… σανίδι

Ο Γιώργος Παράσχος ανάβει φωτιές με τους… κοιλιακούς του

Από το γιαπί στο… σανίδι

Ο Γιώργος Παράσχος αφού… έχτισε το κορμί του με το πηλοφόρι και το μυστρί στις οικοδομές, αποφάσισε να κυνηγήσει τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο. Πρωταγωνιστεί λοιπόν στο πλευρό της Μάρως Κοντού και κάνει τα κοριτσάκια να παραληρούν.

«Στο καμαρίνι μου λένε συγχαρητήρια και τους βλέπω με το χαμόγελο άρα τους αρέσει η παράσταση. Άλλά έχει τύχει και κάποια κοριτσάκια να έρθουν και να μου πουν πωπω τί ωραίο σώμα που έχετε. Ε… φυσικά και γελάω αλλά με κάνουν να νοιώθω άνετα», είπε, μιλώντας στην κάμερα του STAR.

Αφού σου λέει με το που βγάζει την μπλούζα του στην παράσταση, αρχίζουν από κάτω τα επιφωνήματα, αλλά εκείνος δεν τα ακούει γιατί είναι… μέσα στο ρόλο.

«Την στιγμή την επίμαχη ακούτε επιφωνήματα? Μου έχουν πει συνάδελφοί μου ότι ακούνε, εγώ προσωπικά όταν βγαίνω στην σκηνή δεν ακούω και δεν βλέπω τίποτα είμαι μόνο πάνω στην σκηνή», είπε.

Πάντως αυτό που είναι η ανταμοιβή του είναι τα χαμόγελα των θαυμαστριών του.

«Η ανταμοιβή η δικιά μου ξέρεις ποια είναι; Όταν κατεβαίνω στα παρασκήνια και βλέπω το ειλικρινές χαμόγελο στα χείλη τους. Ένας ηθοποιός έχει μάθει και ξέρει να διαβάζει ανθρώπους και καταλαβαίνει αν ένα χαμόγελο είναι ψεύτικο ή αληθινό και επειδή κάποια χαμόγελα είναι αληθινά αυτό είναι η πιο μεγάλη μου ανταμοιβή», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top