Στη φυλακή το ζεύγος Ρομά για τη νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας»

Το βρέφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κατερίνης και είναι καλά

Στη φυλακή το ζεύγος Ρομά για τη νέα υπόθεσ�� «μικρής Μαρίας»

​Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κατερίνης ο 59χρονος και η 58χρονη σύντροφός του οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη με την κατηγορία ότι εμφάνιζαν ως δικό τους ένα βρέφος 10 μηνών, χωρίς όμως να είναι οι βιολογικοί του γονείς.

Το βρέφος όπως διαπιστώθηκε από τις εργαστηριακές εξετάσεις DNA, που πραγματοποιήθηκαν δεν είχε κληρονομική συμβατότητα με τους φερόμενους ως γονείς του. Να σημειωθεί ότι το βρέφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κατερίνης και είναι καλά στην υγεία του.


Συμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσιγγάνων, ιότι το μικρό κοριτσάκι τους το παρέδωσε τον περασμένο Αύγουστο η 41ότι το μικρό κοριτσάκι τους το παρέδωσε τον περασμένο Αύγουστο η 41χρονη, η οποία εμφανιζόταν ως μητέρα της μικρής «Μαρίας».
Οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδάκι κι ότι η 41χρονη, που κρατείται ήδη προσωρινά για την υπόθεση της μικρής «Μαρίας», τους υποσχέθηκε ότι θα γίνει νόμιμη υιοθεσία.

Η προφυλακισθείσα, κατά τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, τους είπε ότι το βρέφος το είχε εγκαταλείψει μία αθίγγανη από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το ζευγάρι κατάφερε να εκδώσει ληξιαρχική πράξη γέννησης στο δήμο Αθηναίων, ενώ η 58χρονη προσπάθησε δύο φορές ανεπιτυχώς να δηλώσει το βρέφος στην Κατερίνη.

Oι κατηγορούμενοι είπαν ότι την πράξη γέννησης δεν την έβγαλαν οι ίδιοι αλλά τους εστάλη στην κατοικία τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top