Απογοητευμένοι από τον Ομπάμα δηλώνουν 6 στους 10 Αμερικανούς

Γιατί ο Αμερικανός πρόεδρος έτρεχε στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου;

 Απογοητευμένοι από τον Ομπάμα δηλώνουν 6 στους 10 Αμερικανούς
Απογοητευμένοι από τον Μπαράκ Ομπάμα δηλώνουν 6 στους 10 Αμερικανούς. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας New York Times και του τηλεοπτικού δικτύου CBS, το 82% των Δημοκρατικών που ρωτήθηκαν εξέφρασαν την επιθυμία να δουν την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον να διεκδικεί και πάλι το χρίσμα του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Το ποσοστό των Αμερικάνων που δηλώνουν ότι εμπιστεύονται τον πρόεδρο Ομπάμα ανέρχεται στο 41% ενώ το 57% απάντησε ότι είναι δυσαρεστημένο από τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του. Έξι στους δέκα (ποσοστό 59%) είπαν ότι είναι λίγο ή πολύ απογοητευμένοι από τον πρόεδρο.

Γιατί ο Αμερικανός πρόεδρος τρέχει στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου;

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, εν ώρα εργασίας, εγκαταλείπουν τα πάντα κι αρχίζουν να τρέχουν στους διαδρόμους και στον κήπο του Λευκού Οίκου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων υπαλλήλων και σκυλιών τους. Εν συνεχεία κάνουν διατάσεις και στο τέλος πίνουν ένα ποτηράκι νερό εις υγείαν!

Ποιος είναι ο λόγος; Οι δυο ισχυροί άνδρες των ΗΠΑ πρωταγωνιστούν σε καμπάνια κατά της παχυσαρκίας και υπέρ της υγιεινής διατροφής.

Η Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα συμμετέχει σε οργανώσεις κατά της παχυσαρκίας και έπεισε το σύζυγό της και τον αντιπρόεδρο να συνδράμουν. Κι εκείνοι με την σειρά τους θέλησαν να της κάνουν την χάρη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top