Το "Δέντρο" του Λαγού: Οι τηλεφωνικές συνομιλίες μετά τη δολοφονία Φύσσα

Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά- Δείτε αναλυτικά

Το "Δέντρο" του Λαγού: Οι τηλεφωνικές συνομιλίες μετά τη δολοφονία Φύσσα

Σημαντικές πληροφορίες για το δίκτυο συνδιαλέξεων του βουλευτή Λαγού τη βραδιά του φόνου του Παύλου Φύσσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κρίσιμο τρίγωνο επικοινωνίας μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, του «πυρηνάρχη» της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη, αλλά και της συντρόφου του Λαγού, Νικολέτας Μπενέκη.

Ο Γιάννης Λαγός από τις 22.50 το βράδυ μέχρι τις 02.24 είχε 22 τηλεφωνικές κλήσεις. Στην αρχή φαίνεται να μη δίνει μεγάλη σημασία στα τηλεφωνήματα από το Γιώργο Πατέλη, α��λά όταν γίνεται η δολοφονία τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά.

Η πρώτη κλήση από τον Πατέλη είναι στις 00.15, ελάχιστα λεπτά δηλαδή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αμέσως μετά ο Γιάννης Λαγός συνομιλεί με τη σύντροφό του. (00.18).

Μάλιστα, συνομιλεί με τη σύντροφό του η οποία είναι αλβανικής καταγωγής άλλες 8 φορές. Σύμφωνα με την αστυνομία, η «αγωνία» του Λαγού να επικοινωνήσει τόσες φορές με τη σύντροφό του δείχνει ότι κάτι συνέβαινε.

Έτσι, προσπαθούν να συνθέσουν στοιχεία που να ταυτίζουν τη μία από τις δύο γυναίκες που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν μέσα στο αυτοκίνητο στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Ρουπακιάς την ώρα που έφτασε στον τόπο του εγκλήματος.

Η τελευταία κρίσιμη επικοινωνία είναι στη 00.37 όπου έχει πληροφορηθεί πλήρως ο Λαγός και από τον Πατέλη και από τη σύντροφό του και ενημερώνει τον Μιχαλολιάκο.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top