Ο Λάκης Γαβαλάς απολαμβάνει την ελευθερία του και... κάνει σχέδια

Μαζί με την αδελφή του Νότα

Μια μέρα μετά την αποφυλάκισή τους ο Λάκης Γαβαλάς και η αδερφή του Νότα έφυγαν για διακοπές για να ξεκουραστούν και να προετοιμάσουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης Γαβαλάς μετά την περιπέτεια που πέρασε θέλει να αφήσει πίσω του κάθε άσχημη ανάμνηση και να ξεχάσει τον πόνο που του προκάλεσε η φυλάκισή του αλλά κυρίως η κράτηση στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού της αδερφής του Νότας στην οποία έχει αδυναμία.

"Τα σχέδια του Λάκη Γαβαλά"

Αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να ξεκουραστεί απομονωμένος και έχοντας δίπλα του μόνο την οικογέ��ειά του. Τα επόμενα σχέδιά του θα τα μάθουμε σύντομα αφού όπως είπε και ο δικηγόρος του θα επιστρέψει στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.

«Τον είδα ελάχιστα αλλά από αυτό που είδα είναι ένας άνθρωπος πολύ πολύ ευτυχισμένος. Είναι αισιόδοξος για το μέλλον και πιστεύω ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα μικρής ξεκούρασης θα επιδοθεί πλέον ξανά στις καινούριες του αναζητήσεις, επιχειρηματικές αναζητήσεις» ανέφερε στο STAR ο συνήγορός του Γιάννης Παγορόπουλος.

"Επτασφράγιστο μυστικό"

Οι συνεργάτες του κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τόσο τον τόπο των διακοπών του όσο και τις επόμενες κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης Γαβαλάς αναχώρησε με την αδερφή του από το σπίτι του νωρίς το πρωί προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ειδοποίησε τους υπαλλήλους του καταστήματός του στην περιοχή του Κολωνακίου να μην κάνουν καμία δήλωση στα τηλεοπτικά κανάλια και γενικά να κρατούν όπως λένε και οι ίδιοι χαμηλό προφίλ.

«Είναι πολύ χαρούμενος για την ελευθερία του και πιστεύει ότι θα του δοθεί ο χρόνος να την αξιοποιήσει, να οργανώσει ξανά τις επιχειρήσεις του και να ξοφλήσει βεβαίως και το ελληνικό δημόσιο το οποίο αν δεν γίνει θα του δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον» πρόσθεσε ο κ. Παγορόπουλος.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top