Μεσσολόγγι: Αυτός είναι ο 42χρονος που αποπλάνησε και βίασε ανήλικη

Δείτε φωτογραφίες και τα στοιχεία του- Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 20 Ιουνίου έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, καθώς εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης.

Πρόκειται για τον Νάκα Απόστολο του Χρήστου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στις 17/06/1971 στα Ιωάννινα, κάτοικο Πηγαδιών Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας.

26062013dimos3b.jpg

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας «Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη, για αποπλάνηση ανήλικου νεότερου των 12 και των 14 ετών, για βιασμό ανηλίκου και για παράβαση του άρθρου 337 παρ. 4 του Π.Κ. Πρόκειται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, τιμωρούμενα - κατά περίπτωση - σε βαθμό κακουργήματος ή πλημμελήματος, φερόμενα ως τελεσθέντα σε βάρος ανηλίκου θύματος.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

26062013dhmos2b.jpg

Ειδικότερα η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία ανηλίκων, που τυχόν έχουν υπάρξει θύματα παρόμοιων εγκλημάτων, που τελέστηκαν από τον ίδιο δράστη αλλά και στην προστασία τυχόν μελλοντικών θυμάτων του.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26310-55711, 26310-55712 και 26310-55713 του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top