Η Citroën Μακρής και επίσημα στη C3Rally2Family

«Όπλο»το Citroen C3 Rally2 με 282 ίππους

Η Citroën Μακρής και επίσημα στη C3Rally2Family

Η Α.Μακρής ΑΕ, επίσημος διανομέας και επισκευαστής Citroën στην Ελλάδα από το 2006, σφυρηλατεί νέα μονοπάτια στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την προσθήκη ενός ολοκαίνουριου Citroën C3 Rally2 στον στόλο της.Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κος Μακρής Απόστολος, δήλωσε: "Το 2024, έχουμε πλέον στην κατοχή μας το Citroën C3Rally2, ένα υπερσύγχρονο και ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, το οποίο θα παρουσιάσουμε στο κοινό, όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά για να γνωρίσουν οι νεότεροι τι σημαίνει γρήγορη οδήγηση και να αντιληφθούν την έννοια της οδικής ασφάλειας."

Η Citroën Μακρής και επίσημα στη C3Rally2Family

Το C3 Rally2, που διαπρέπει στο Παγκόσμιο (WRC) αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC), κατασκευάζεται από την Citroën Racing για αγωνιστική χρήση. Βασίζεται στο C3 παραγωγής, αλλά έχει τροποποιηθεί κατάλληλα ώστε να είναι ανθεκτικό και αποδοτικό για μέγιστες επιδόσεις και αντοχή.Ο κινητήρας 1.6 λίτρων turbocharged αποδίδει 282 ίππους και 420 Nm ροπής, συνδυασμένος με 5τάχυτο σειριακό κιβώτιο κατασκευής της Sadev και τετρακίνηση. Η ανάρτηση MacPherson εμπρός και τα αμορτισέρ Reiger 3 ρυθμίσεων εξασφαλίζουν κορυφαία πρόσφυση και έλεγχο.

Η Citroën Μακρής και επίσημα στη C3Rally2Family

Με διαστάσεις 3.996 χλστ. μήκος, 1.820 χλστ. πλάτος και μεταξόνιο 2.567 χλστ., το C3 Rally2 διαθέτει αεριζόμενους δίσκους εμπρός και πίσω, με 4πίστονες δαγκάνες, που προσφέρουν ισχυρή και αξιόπιστη πέδηση.Στο ενεργητικό του μετράει το Πρωτάθλημα WRC2 του 2020, πάνω από 70 νίκες σε ράλι, και χρήση από πλήθος εργοστασιακών και ιδιωτικών ομάδων. Το C3 Rally2 αποτελεί δε κορυφαία επιλογή για αγωνιστική δράση, όντας ανταγωνιστικό σε κάθε είδος οδοστρώματος.

Επίσημο πρόγραμμα Αγωνιστικής Ομάδας

Η αγωνιστική ομάδα «Μakris Racing» θα συμμετάσχει σε τέσσερις αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος ράλι ασφάλτου 2024:

Στις 29-31/6 στο Rally Φθιώτιδος

Στις 1-2/7 στο Rally Αιγίου

Στις 5-6/10 στο Αττικό Rally

Στις 7-8/12 στο Παλλάδιο Rally

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top